Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

After Life: trailer voor serie van Ricky Gervais

  •  
22-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
100 keer bekeken
  •  
After Life Poster
Na de dood van zijn vrouw gaat Tony (Ricky Gervais) met een totaal andere instelling door het leven.
After Life is de eerste Netflix-serie van Ricky Gervais, die debuteerde met de BBC-hit The Office en daarna onder meer Extras en Derek maakte. Gervais schreef en regisseerde alle afleveringen van After Life, waarin hij zelf de hoofdrol speelt als Tony, een man met een nagenoeg perfect leven. Wanneer zijn echtgenote Lisa (Kerry Godliman) onverwacht overlijdt, stort dat leven echter compleet in. Tony overweegt zelfmoord, maar besluit dan om de wereld te straffen door zonder enige filter verder te leven en overal schijt aan te hebben. Zelf ziet hij zijn nieuwe instelling als een superkracht, terwijl zijn vrienden en kennissen de oude Tony terug proberen te krijgen. Een van de bijrollen in After Life is voor Ashley Jensen, die eerder met Gervais te zien was in Extras.
Alle zes de afleveringen van After Life zijn vanaf 8 maart te bekijken op Netflix. Ricky Gervais werkt momenteel tevens voor Netflix aan nog een nieuwe stand-up special.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!