Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Achter de schermen bij Jessica Jones S02

  •  
04-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Jessica Jones S02 BTS
Komende donderdag verschijnen er nieuwe afleveringen van de Marvel-serie met Krysten Ritter op Netflix.
Een nieuwe featurette geeft de fans alvast een kijkje achter de schermen en zet daarbij vooral de vrouwen in de spotlights. Zo vertelt showrunner Melissa Rosenberg (Dexter) wat Jessica Jones onderscheidt van andere series met sterke vrouwelijke personages. Naast Ritter komen verder nog actrices als Rachael Taylor (te zien als Jessica's vriendin Trish Walker) en Carrie-Anne Moss (te zien als Jessica's werkgever Jerri Hogarth) aan het woord. Het tweede seizoen van Jessica Jones fungeert als een soort 'origin story'. Na het publiekelijk uitschakelen van haar aartsvijand Kilgrave (David Tennant) staat Jessica in New York bekend als een gevaarlijk individu met superkrachten. Een nieuwe zaak dwingt haar om in haar eigen verleden (en dat van haar ouders) te graven, waarbij wordt onthuld hoe ze nu precies aan die superkrachten is gekomen.
Jessica Jones is de eerste Marvel-serie van Netflix die in 2018 wordt hervat. Bekijk hier de trailer. Later dit jaar keert ook Daredevil terug met nieuwe afleveringen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!