Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Achter de schermen bij GLOW S02

  •  
20-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
GLOW S02
Alison Brie en Betty Gilpin vertellen over het uiterlijk van hun worstel alter ego's in de Netflix-serie GLOW.
In het tweede seizoen van GLOW zijn de vrouwen lokale beroemdheden geworden. Ze presenteren zich - zoals je kan verwachten van een serie die zich afspeelt in de jaren tachtig - met behulp van een heleboel haarlak, glitter en spandex. Ruth (Alison Brie) gaat in de ring door het leven als het Russische typetje Zoya The Destroya. Volgens Brie gaat het tweede seizoen vooral over de opnamen van de worstelshow waar de vrouwen deel van uitmaken, waardoor bijna iedereen non-stop in kostuum is, ook al zijn ze niet aan het worstelen. Naast de transformatie van Brie zien we in het filmpje ook hoe Betty Gilpin verandert in Liberty Belle, het Amerikaanse typetje van haar personage Debbie. Verder komen bedenkers Liz Flahive en Carly Mensch, die ooit begonnen als scenaristen voor Orange is the New Black , aan het woord.
Het tweede seizoen van GLOW verschijnt 29 juni op Netflix. Rond die tijd kun je op De Lagarde zowel een recensie als een interview verwachten. Bekijk hier de trailer.
Lees ook de recensie van de eerste reeks en beluister de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!