Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

A Little Help: teaser voor Carol Burnett op Netflix

  •  
21-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
A Little Help with Carol Burnett
Na Julie Andrews (82) krijgt ook Carol Burnett (84) dit jaar een eigen kinderprogramma op Netflix.
Haar naam zal de wat jongere generaties misschien weinig meer zeggen, maar de comédienne maakte in de jaren 60 en 70 furore op televisie met The Carol Burnett Show, een variétéprogramma vol sketches en parodieën. Volgende maand maakt ze een comeback op Netflix met A Little Help, waarin waarin ze in gesprek gaat met kinderen van tussen de vijf en tien. Zij krijgen steeds problemen van volwassenen voorgelegd en mogen naar eigen inzicht advies geven. Ook beroemdheden zullen de kinderen om hulp vragen: zo staan acteurs als Julie Bowen ( Modern Family ), Candace Cameron Bure ( Fuller House ), Taraji P. Henson (Empire), Lisa Kudrow ( Friends ) en Finn Wolfhard ( Stranger Things ) op de gastenlijst. Burnett presenteert haar programma samen met komiek Russell Peters ( The Indian Detective ).
De twaalf afleveringen van A Little Help debuteren 4 mei op Netflix. Vorig jaar kreeg Julie Andrews een kinderprogramma op Netflix in de vorm van Julie's Greenroom.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!