Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

A League of Their Own wordt Amazon-serie

  •  
02-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
A League of Their Own
De komische sportfilm met Geena Davis en Madonna uit 1992 wordt opnieuw tot leven gewekt als tv-serie.
De tv-variant is in ontwikkeling bij Amazon en zal gemaakt worden door Will Graham en Abbi Jacobson. Graham is de showrunner van Mozart in the Jungle , dat ook te zien is op Amazon. Jacobson speelt de hoofdrol in Broad City op Comedy Central en is later deze week op Netflix te zien in de film 6 Balloons. Het tweetal werkt momenteel samen aan het script voor A League of Their Own. De serie volgt de ups en downs van The Rockford Peaches, vlak na de oprichting van de vrouwelijke honkbal-competitie in de jaren veertig. De originele film had destijds rollen voor Geena Davis ( The Exorcist ), Lori Petty ( Orange is the New Black ), Rosie O'Donnell (SMILF), Madonna en Tom Hanks. De tv-versie heeft nog geen cast en ook Jacobson is (nog) niet aangekondigd als actrice in de serie.
Onlangs maakte Amazon een einde aan drie komische series en ook geen van hun nieuwe komedie-pilots kreeg een vervolg. Alleen The Tick werd alsnog verlengd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!