Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

13 Reasons Why krijgt een derde seizoen

  •  
06-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
13 Reasons Why S02
In 2019 verschijnen er weer dertien nieuwe afleveringen van het controversiële tienerdrama op Netflix.
De opnamen van het derde seizoen van 13 Reasons Why gaan later dit jaar van start. Van de originele cast zal Katherine Langford - die in de vorige twee seizoenen te zien was als Hannah Baker - niet meer terugkeren. Het eerste seizoen van 13 Reasons Why draaide om de redenen achter de zelfmoord van haar personage. In mei verscheen het tweede seizoen van de serie, dat de verdere nasleep van haar dood belichtte. De tweede reeks was opnieuw één van de best bekeken series van Netflix. De première werd in Amerika naar verluidt binnen drie dagen al zes miljoen keer bekeken. De finale van het tweede seizoen bevatte opnieuw een zeer schokkende scène, die weer veel stof deed opwaaien. Mede daarom kregen de afleveringen ook waarschuwingen vooraf.
Scenarist Brian Yorkey zal voor het derde seizoen van 13 Reasons Why opnieuw aantreden als showrunner. Bekijk hieronder de net vrijgegeven aankondiging.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!