Break Free - BNNVARA: Indringend portret van jonge mensen die op avontuur gaan in het buitenland, maar daarbij op tragische wijze om het leven komen.

Break Free S3 - Nina Hoogers, Vietnam

29-03-2018

Het levensmotto van de 22-jarige Nina Hoogers is alles of niets, geen dag hetzelfde en zonder diepe dalen ook geen hoogtepunten. Ze wil álles uit het leven halen. Dat vurige karakter heeft ze al sinds haar peutertijd. Nina is als baby geadopteerd van een Sri Lankaanse moeder die niet voor haar kon zorgen. Ondanks de liefde die ze van haar Nederlandse adoptieouders krijgt, zorgt haar voortdurende onrust ervoor dat ze zich nergens thuisvoelt. Tot ze vertrekt voor een reis door Azië. Na flitsbezoeken aan Thailand en Laos vindt ze uiteindelijk in Vietnam de rust die ze al zo lang zoekt. Ze wordt verliefd op het kustplaatsje Hoi An én op een Canadese jongen. Met haar scooter voelt ze zich er zo vrij als een vogel. Ze bericht haar moeder: 'never gonna leave Vietnam'. Als ze even terug is in Nederland verkoopt ze alles wat ze heeft om zich definitief in Vietnam te vestigen. Maar dan, als ze voor de tweede keer in Hoi An is, gaat het gruwelijk mis.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.