BNNVARA

wij zijn voor

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Samen zetten we dingen in beweging. Sluit je aan bij BNNVARA.

Waar is Rens zijn Sandra?

30 okt 2020
  •  
leestijd 2 minuten
Schermafbeelding 2020-10-30 om 09.23.32

Rens

© First Dates

Begin september zag heel Nederland hoe de 29-jarige Rens van de Gevel op date ging met Elke. Na een gezellig avond in het First Dates-restaurant draaide het op niets uit. Elke wilde niet nog een keer afspreken.
Thuis op de bank zat ene Sandra te kijken. Een vrouw die op haar beurt wél ‘ja’ had gezegd op een tweede date met Rens. Sterker nog: de eerste date moest nog komen. Daarom besloot Sandra op onderzoek uit te gaan. In het programma werd verteld dat Rens in een Latijns-Argentijns grillrestaurant in Eindhoven werkt. Sandra wist te achterhalen om welk restaurant het zou gaan en trok de stoute schoenen aan. Op een avond belde ze naar het restaurant. Er werd opgenomen door een collega van Rens. Het was een drukke avond dus de collega zei in eerste instantie dat Rens geen tijd had om aan te telefoon te komen. Toen Sandra aandrong en zei dat het belangrijk was werd Rens erbij gehaald.

Vragen
Rens was overdonderd. Zo overdonderd dat hij vergat om de juiste vragen te stellen, zoals: haar volledige naam, telefoonnummer of andere manieren om na deze avond met elkaar in contact te blijven. Hij wist alleen te achterhalen dat ze Brabants is en geen kinderen heeft.
Schermafbeelding 2020-10-30 om 09.26.38

Rens

© First Dates

Telefoonnummer
Aan het einde van de avond, na talloze telefoontjes naar het restaurant was Sandra’s telefoonnummer onmogelijk terug te vinden tussen alle andere nummers.

Facebook-oproep
Rens deed meerdere pogingen om zijn Sandra terug te vinden. Hij plaatste een oproep op Facebook. Maar tevergeefs. Hij heeft haar nog niet kunnen vinden.

Ken jij de Brabantse Sandra? Neem contact met ons op.

Wil jij ook in contact komen met een dater van First Dates? Klik dan hier! En vul het “Date een dater”-formulier in.                             
Door Carolien Ronde

Meer over:

rens, first dates, sandra

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar