Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Speciale tv-uitzending: Samen voor Marokko

14-09-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2329 keer bekeken
  •  
SAMENVOORMAROKKO

Samen voor Marokko

© VPRO/BNNVARA

Samen voor Marokko. Op vrijdag 15 september slaan VPRO en BNNVARA de handen ineen voor een speciale tv-uitzending om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbeving in Marokko. De live-uitzending, in samenwerking met Het Rode Kruis, wordt gepresenteerd door Khalid Kasem en Nadia Moussaid.

De aardbeving die Marokko afgelopen vrijdag trof heeft honderdduizenden levens ontwricht. Veel mensen verloren dierbaren, dorpen zijn weggevaagd en de schade is nog niet te overzien. Ook in Nederland, binnen de Nederlands-Marokkaanse gemeenschap en daarbuiten, voelen we de pijn, het verdriet én de wil om te helpen. Op initiatief van Nadia Moussaid en Sahil Amar Aïssa slaan VPRO en BNNVARA vrijdagavond de handen ineen voor de speciale tv-uitzending Samen voor Marokko. De verhalen van de getroffenen worden verteld, er wordt gesproken over de hulp aan het getroffen gebied en is er muziek van Nick Schilder en Numidia.

Samen voor Marokko, vrijdag 15 september om 21:30 op NPO1

Doneren?

Doneren kan via Giro 6868 van het Rode Kruis. Met een donatie draag je bij aan de hulpverlening in Marokko.

Bijwonen?

Wil je live bij de uitzending Samen voor Marokko aanwezig zijn? Dat kan. Reserveer gratis je tickets via onderstaande link. 

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.