Wat vonden onze collega’s?
“Heel zoet maar wel fris, perfect voor een warme zomeravond”
Recept
Ingrediënten:
Bereiding:
1| Maak eerst de siroop. Breng daarvoor 100 ml water aan de kook in een kleine steelpan. Haal de pan van het vuur als het kookt en voeg de suiker toe. Roer tot de suiker compleet is opgelost. Laat het mengsel compleet afkoelen.
2| Schil de peren en de perziken en snij al het fruit in stukjes. Bewaar een aantal frambozen voor leuke garnering.
3| Doe al het fruit in een kan, voeg de sinaasappellikeur en de siroop toe en schenk de fles rosé uit in de kan. Roer alles goed door mekaar. Zet de kan in de koelkast en laat minimaal een half uur lekker intrekken.
Geniet ervan en vergeet niet het fruit ook lekker op te eten!
Met deze sangria in de hand lekker barbecueën? Kijk hier voor tips voor de perfecte barbecue! Heb je nog niet genoeg van zomerse lekkernijen? Probeer dan ook deze frisse citroentaart.