BNNVARA

wij zijn voor

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Samen zetten we dingen in beweging. Sluit je aan bij BNNVARA.

Hoeveel geld kan een tikfout van Transavia jou kosten?

28 mrt 2019
  •  
leestijd 1 minuten
Transavia mailt je een betaallink, maar voegt per ongeluk een ‘l’ achter je mailadres en de link komt nooit aan. Zodra je daar zelf achterkomt, moet je 350 euro extra betalen. Hoe zit dat?
Douwe boekte een vliegticket bij Transavia, maar voerde per ongeluk een verkeerde datum in. Het omboeken kostte 200 euro extra (kan gebeuren, het was de fout van Douwe zelf), waarbij hij van Transavia een betaallink in de mail zou krijgen. Deze mail kwam echter nooit bij hem aan; de vliegmaatschappij had namelijk per ongeluk een 'l' toegevoegd aan zijn adres (.coml in plaats van .com). Douwe belde opnieuw, en hij kon alsnog de betaallink krijgen. Maar inmiddels waren de extra kosten wel weer met 350 euro gestegen; 550 euro in plaats van de voorgaande 200 euro voor enkel het omboeken.
Dit vindt Transavia zelf ook vrij gek – in ieder geval wel als Tim Hofman voor #BOOS naar Transavia afreist om bij de woordvoerder verhaal te halen. ‘Uiterlijk vanmiddag wordt Douwe gebeld en dan gaan we het gewoon rechtzetten.’
Bekijk ‘Transavia heet nu Schwansavia en gooit plannen #boos in de war’

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar