BNNVARA

wij zijn voor

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Samen zetten we dingen in beweging. Sluit je aan bij BNNVARA.

Hoe keken jullie naar 'In de corona-kreukels'?

4 mrt 2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
241 keer bekeken
In de corona-kreukels

Isabella en Jurre

© BNNVARA / Witte Geit

Jongeren roepen al maanden dat ze het zwaar hebben, toch lijkt het erop dat er deze noodkreet nog weinig serieus wordt genomen door de politiek. 

Jurre Geluk maakt daarom In de corona-kreukels over een groep waarover langere tijd nauwelijks werd gesproken, terwijl een deel van hen door Corona over de rand geduwd dreigt te worden: de jongeren. Jurre: 'Vrienden, school én je baantje vallen weg. Het ultieme recept voor echt een klote tijd. Zeker voor jongeren in een kwetsbare positie is Corona echt de nekslag. Ik hoorde het al lange tijd om mij heen, veel te lang zijn deze jongeren ongehoord gebleven. Het ging wel over ze, maar er werd niks vanuit ze verteld. Dit programma geeft ze een gezicht en een stem. Het is echt wel klaar nu.'
De uitzending heeft grote indruk gemaakt op kijkers. Dit vonden jullie ervan: 
Globy en Mandy zijn onder de indruk.
Malcom kan de keuzes in het coronabeleid niet meer rijmen.
Gert schrikt van de beelden. Hans had dit al maanden geleden voorspeld. 
Valiant vraagt zich af of demissionair premier Rutte ook heeft gekeken?
Wil je napraten over het programma? Dat kan! Vanavond is er een livestream. Tijdens dit online live-evenement komen experts en ervaringsdeskundigen aan het woord en is er ruimte om stoom af te blazen door te roepen wat er allemaal stom is. We sluiten dansend af met een 10 minuten mix van Sander Hoogendoorn. Live: In de Corona-Kreukels met Jurre Geluk wordt op 4 maart live gestreamd. Kaartjes zijn gratis en kunnen hier besteld worden.

Live: In de Corona-Kreukels met Jurre Geluk, vanavond om 21:00 uur.
Door Carolien Ronde

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar