BNNVARA
Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Sluit je aan bij BNNVARA

15 sep 2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
381 keer bekeken
04dc07fe-a913-4a97-ab04-df172f70d25b
Met programma’s als Boos, Even tot Hier of Kassa maken we dingen bespreekbaar, doorbreken we taboes of krijgen we de waarheid boven tafel. We starten belangrijke discussies en stoppen pas als er iets verandert: we laten niet los. En daar hebben we jou voor nodig. Want alleen met jou erbij gebeurt er iets. Dan krijgen we reactie en discussie. Dan kunnen we onderzoeken, luisteren en vragen stellen. Zo maken we onze beweging groter. Sluit je aan? Voor een tientje per jaar sponsor je de programma’s waarmee we een verschil maken.
BOOS OVER BEMIDDELINGSKOSTEN 
Boos pakt huisjesmelkers en verhuurders aan die illegale contractkosten vragen. Zo ook in deze aflevering, waarbij de Huissleutel in Tilburg zogenaamde bemiddelingskosten vraagt aan zijn huurders. Dankzij BOOS is een flink aantal huurders zich bewust geworden van deze illegale kosten.
MY 9/11 MET FLOORTJE EN SINAN 
In ‘My 9/11’ reizen Sinan Can en Floortje Dessing naar Afghanistan en de Verenigde Staten om op zoek te gaan naar de impact die 9/11 twintig jaar later nog steeds heeft. In deze reportage komen er verschillende mensen aan het woord die nog iedere dag met de gevolgen moeten leven.
IK DURF HET BIJNA NIET TE VRAGEN 
Onbegrepen Nederlanders antwoorden op alle vragen die eigenlijk niemand durft te stellen. Ze rekenen af met stigma's en de vooroordelen die mensen over hen hebben.

Meer over:

merkvideo, bnnvara