Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Sluit je aan bij BNNVARA

15-09-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
8930 keer bekeken
  •  
BNNVARA_VierPresentatoren_1250x703px_04

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Sluit je aan bij BNNVARA.

Bij BNNVARA hebben we allemaal één ding gemeen: we hebben een wereld voor ogen met gelijke kansen voor iedereen. Dat is waarom we programma’s maken. En daar hebben we jou voor nodig. Want alleen met jou erbij gebeurt er echt iets. Dan krijgen we reactie en discussie. Dan kunnen we onderzoeken, luisteren en vragen stellen. Zo maken we onze beweging groter. Sluit je aan? 

Voor een tientje per jaar sponsor je de programma's waarmee we een verschil maken. Het lidmaatschap is jaarlijks opzegbaar. 

  • Exclusieve previews en met korting of gratis naar programma opnames
  • Als eerste op de hoogte van de nieuwste programma's 
  • BNNVARA Spot; live evenementen, exclusieve content en in gesprek met makers

Word lid van BNNVARA

*

*

*

*

(De minimale leeftijd is 16 jaar)
*

BNNVARA houdt rekening met uw privacy conform de huidige wetgeving. Lees hier meer over in ons Privacy en Cookie statement.

Meer over:

merkvideo, bnnvara
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (9)

Jolijn Vink
Jolijn Vink19 nov. 2023 - 8:39

Dit is echt superleuke

WRM
WRM12 mrt. 2023 - 13:44

Ongeacht wat het wel of niet moet worden en de oorzaken of die wel of niet in de speciale operatie in de Oekraïne of zo u wilt de oorlog in de Oekraïne liggen, laten we eerlijk zijn zo kan het toch ook niet verder Mensen zitten in de koude, sommige hebben geen eten meer, zelfs het Nibud zegt er zijn 1 miljoen mensen in de armoede, we rennen van schandaal na schandaal en een minister president die een EU agenda belangrijker lijkt te vinden dan nationale belangen Nog afgezien van alles is het bestaande gebeuren financieel op termijn totaal onhoudbaar

Verhuisbedrijf Amsterdam
Verhuisbedrijf Amsterdam5 feb. 2023 - 15:36

Deze reactie is verwijderd

Verhuisbedrijf Amsterdam
Verhuisbedrijf Amsterdam5 feb. 2023 - 15:35

Deze reactie is verwijderd

Eerick
Eerick14 dec. 2022 - 9:34

Deze reactie is verwijderd

WRM
WRM19 nov. 2022 - 1:40

Hoewel velen mij inmiddels kennen als iemand die hier zijn ideeën formuleert en ik hier onder pseudoniem publiceer wil ik vandaag eens taboe doorbrekend werken De laatste keer besteedde ik aandacht aan de begrippen gelijkheid gelijk behandelt worden gelijke kansen en gelijkwaardigheid Hoewel ik eerder aangaf dat bij gelijke kansen niet iedereen een Einstein wordt , is er zeker een zekere rol weggelegd voor de overheid De vraag is bij de extreme verdiensten die politici genieten en de grote mate van afstand ten opzichte van het gewone volk of er nog wel sprake is van een zekere mate van empathie door onze volksvertegenwoordigers en regering In Duitsland is er een enquête geweest of regering en volksvertegenwoordigers niet het zelfde loon zouden moeten ontvangen als dat ze voor hun politieke loopbaan ontvingen en of zij niet eerst een betaalde baan zouden moeten hebben De enquête werd door 97 procent van de respondenten onderschreven Overigens bij uitvoering zou een gemêleerd gezelschap zijn ontstaan van mensen die dik 80.000 euro verdienden tot en met een bijstandtrekker Persoonlijk geloof ik dat politiek zo niet corrumpeert en er minimaal een zekere empathie ontstaat voor het kiezers ook en dat wellicht men dat meer zal doen om te komen tot gelijke kansen

Woesie
Woesie22 okt. 2022 - 14:44

Deze reactie is verwijderd

Truus te Winkel
Truus te Winkel21 sep. 2022 - 14:54

Ik heb vorige week Kassa gezien, waar o.a. de saldering van Budget Energie werd besproken. Ik heb nog een contract tot december 2014. Mag Budget Energie dan toch per maand salderen of moeten ze dat doen bij de jaarafrekening?

annevelinck
annevelinck14 aug. 2022 - 12:37

Eerlijk EN Gelijkwaardig kan niet! Wel eerlijk. Bij gelijkwaardigheid kan er geen aansturing plaatsvinden. Die heb je onvermijdelijk nodig.

1 Reactie
WRM
WRM17 okt. 2022 - 23:16

Eigenlijk mist het hele artikel een complete definitie van eerlijk eerlijkheid gelijkwaardigheid en misschien ook wel gelijk Is het eerlijk als we elke milionair tot Jan modaal maken of wellicht het omgekeerde Wat betreft die gelijkheid is het een illusie als we iedereen dezelfde kansen geven kunnen verheffen tot een Einstein of Picasso Het hele verhaal kent wellicht een moralistisch inslag zonder basis definitie van begrippen en als ik eerlijk ben mist het dan ook grondslag voor discussie

Sip de Jong
Sip de Jong12 aug. 2022 - 8:14

Hallo mijn naam is Sip de Jong, elk jaar liggen duizenden echtparen in scheiding en zij nog veel meer kinderen hier het dupe van en nog heel veel meer familieleden. Dit loopt echt uit de hand. Hier komt zoveel ellende vandaan die te maken heeft met alle onderwerpen die in deze rare tijd spelen. Denk aan bijvoorbeeld. Jeugdzorg, woning te kort (bij scheiding) geestelijke gezondheidszorg. Financiële problemen, uithuisplaatsing, huiselijk geweld, bevallingstrauma (man en vrouw), problemen bij veil,gthuis, de onervaren werkers bij een gebiedsteam van de gemeente, premature gedrag van te vroeg geboren baby en hoe zwaar dit is voor een gezin . Heel veel onderwerpen zijn al uitgelicht door jullie fantastische indrukwekkende documentaires. Mijn vraag is gaan jullie hier nog meer aandacht aan geven? Wordt er gewerkt aan een volgende docu die hier mee te maken heeft en zou ik mijn verhaal eventueel mogen doen. Ik kan jullie een kort verslag kunnen sturen waar de boven staande onderwerpen en nog veel meer in voorkomt. Het is wel nog zeer actueel. Ik denk dat veel van deze onderwerpen niet op zichzelf staan en allemaal met elkaar te maken hebben maar appart worden behandeld in een verkeerd systeem of noem het protocollen. Ook denk ik dat hier veel verbetering mogelijk is en wachtlijsten met zeker de helft kan verkorten. Ik ben maar een eenvoudige meubelmaker maar zeer openhartig en hoop dat ik samen met jullie een beetje verandering teweeg kan brengen. Vriendelijke groeten Sip de Jong.

coraana
coraana24 nov. 2021 - 11:12

Mijn verzekering is opgelicht voor 3100 euro door mijn tandarts ik heb iemand laten bemiddelen. Maar voor mijn verzekering . Is het goed zo. Onbegrijpelijk. Nu begrijp ik waarom alles steeds,durder word.

carla kaptein
carla kaptein14 nov. 2021 - 11:46

Heb 2 wellness kadobonnen gekregen. Deze zijn de komende maanden niet in te wisselen en dus dan verlopen. Ik heb bij alle sauna's geprobeerd die vallen onder Wellness maar overal hetzelfde. Er is zeker wel plaats in de sauna's en mogelijkheid tot reserveren maar niet voor mensen met kadobonnen. Op internet zie ik dat heel veel mensen hetzelfde meemaken. Het zou fijn zijn om dit te behandelen. Ongelijke behandeling in de Wellness sauna's en iedereen af te raden dit soort bonnen te kopen of cadeau te geven. Oplichters zijn dit soort grote sauna organisaties! Kom met regelmaat in een kleine sauna in Lunteren, Spa Veluwe en altijd mogelijk te reserveren. Carla Kaptein Oosterbeek

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!