Sfeerfoto van BNNVARA
BNNVARA
Wij zijn voor eerlijke huurprijzen en helpen je in de strijd.

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Sluit je aan bij BNNVARA

15-09-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
4347 keer bekeken
  •  
BNNVARA_VierPresentatoren_1250x703px_04

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Sluit je aan bij BNNVARA.

Bij BNNVARA hebben we allemaal één ding gemeen: we hebben een wereld voor ogen met gelijke kansen voor iedereen. Dat is waarom we programma’s maken. En daar hebben we jou voor nodig. Want alleen met jou erbij gebeurt er echt iets. Dan krijgen we reactie en discussie. Dan kunnen we onderzoeken, luisteren en vragen stellen. Zo maken we onze beweging groter. Sluit je aan? 

Voor een tientje per jaar sponsor je de programma's waarmee we een verschil maken. Het lidmaatschap is jaarlijks opzegbaar. 

  • Exclusieve previews en met korting of gratis naar programma opnames
  • Als eerste op de hoogte van de nieuwste programma's 
  • BNNVARA Spot; live evenementen, exclusieve content en in gesprek met makers

Word lid van BNNVARA

*

*

*

*

*

BNNVARA houdt rekening met uw privacy conform de huidige wetgeving. Lees hier meer over in ons Privacy en Cookie statement.

Meer over:

merkvideo, bnnvara

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (2)

coraana
coraana24 nov. 2021 - 11:12

Mijn verzekering is opgelicht voor 3100 euro door mijn tandarts ik heb iemand laten bemiddelen. Maar voor mijn verzekering . Is het goed zo. Onbegrijpelijk. Nu begrijp ik waarom alles steeds,durder word.

carla kaptein
carla kaptein14 nov. 2021 - 11:46

Heb 2 wellness kadobonnen gekregen. Deze zijn de komende maanden niet in te wisselen en dus dan verlopen. Ik heb bij alle sauna's geprobeerd die vallen onder Wellness maar overal hetzelfde. Er is zeker wel plaats in de sauna's en mogelijkheid tot reserveren maar niet voor mensen met kadobonnen. Op internet zie ik dat heel veel mensen hetzelfde meemaken. Het zou fijn zijn om dit te behandelen. Ongelijke behandeling in de Wellness sauna's en iedereen af te raden dit soort bonnen te kopen of cadeau te geven. Oplichters zijn dit soort grote sauna organisaties! Kom met regelmaat in een kleine sauna in Lunteren, Spa Veluwe en altijd mogelijk te reserveren. Carla Kaptein Oosterbeek