Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Kom naar het BNNVARA Festival!

24-09-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA vlag 1920x1080
De eerste editie van het BNNVARA Festival staat de hele dag in het teken van de programma’s die wij als BNNVARA maken. Speciaal voor onze BNNVARA-leden en fans van al onze programma's!
BNNVARA is een beweging van makers met een missie. Daarom willen we onze makers en redacteuren verbinden met BNNVARA-leden en fans. Floortje Dessing gaat in gesprek over haar programma Naar Het Einde Van De Wereld. Er zijn journalistieke masterclasses, Tim Hofman vertelt over #BOOS, er is theater en vanuit Het Ketelhuis in Amsterdam kun je naar diverse BNNVARA-docu’s en series kijken en de Belbus is.

Jeroen Pauw vertelt hoe een uitzending van PAUW tot stand komt

PAUW wordt ook vertegenwoordigd op het BNNVARA Festival; niet alleen met onze studio, waar een groot gedeelte van de programmering zal plaatsvinden, maar ook met Jeroen Pauw die zal vertellen hoe een uitzending van PAUW tot stand komt en hoe hij omgaat met onverwachte momenten aan tafel.

Wij zijn voor ontmoetingen en wat is daarvoor een betere plek dan een BNNVARA Festival? Naast veel inhoud, kun je op het BNNVARA Festival natuurlijk ook genieten van muziek van onze radio dj's, een hapje en een drankje!

Wanneer en waar wordt het festival gehouden?

Zondag 27 oktober, Westergas in Amsterdam

13.00 – 20.00 uur

Locaties: Machinegebouw, Theater, Ketelhuis, Studio DWDD en Studio Pauw.


Aanmelden kan via bnnvarafestival.nl. Hopelijk zien we je op het festival!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.