NPO
Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Wij zijn voor

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Samen zetten we dingen in beweging. Sluit je aan bij BNNVARA.

Een bucketlist festival. Minder leuk dan het klinkt.

26 aug 2016
  •  
leestijd 2 minuten
emmerlijstfeest
Althans, volgens de organisatoren. Niet volgens ons.
Binnenkort vindt het eerste Bucketlist Festival plaats. Als je echt nog een keertje in je leven parachute wil springen, wil racen in een Ferrari of met haaien wil zwemmen, blijf dan thuis. MAAR! Wil je met servies wil smijten, taart in je gezicht laten gooien of een muziekinstrument bespelen? JA! Dan kom je op het festival hé-le-maal aan te trekken. #nojoke
Voor wie het Bucketlist Festival bedoeld is? Geen idee. Je kunt natuurlijk met je vrienden gaan. Maar waarom niet gezellig met je nichtje? Lekker bellenblazen. Of hoelahoepen. Ja. Hoelahoepen.
Fallback image for card
Ook kun je je hart hier ophalen als single. Handig als ‘een langdurige relatie’ nog op je lijstje staat. Want hier kun je de ware ontmoeten, eindelijk. Wandel even naar de date-hoek. Dat is een soort poppenhoek, maar dan met mensen die willen ketsen. Daar kun je dan écht los! Heb je de ware gevonden? Trouw er dan ook maar gelijk mee. Ja echt. Joepie, lekker afstrepen die handel.
Huwelijk toch niet zo’n succes? Don’t worry. Zet gewoon je eigen dood in scene en speel je eigen begrafenis na. Sowieso stond dit altijd al bovenaan jouw bucketlist. #WINNEN. Wel moet je je vrienden, ouders en ex mee nemen. En ze van tevoren een speech laten schrijven. Beetje awkward. En misschien iets minder leuk om met je nichtje te doen. Die gaat sowieso meteen janken.
Fallback image for card
Heb je daar toch geen zin in? Je kunt ook sushi eten van een naaktmodel. Gezellig met allemaal opgewonden single dertigers sushi eten. Dat wil je toch. Plus, ze geven geen beschrijving van het naaktmodel. Dus dat is ook wel gevaarlijk.
Fallback image for card
Ben je in een megarebelse bui en wil je al tijden een tattoo? Maak dan even een afspraak bij een tattooshop. Want op The Bucketlist Festival kan je alleen henna tattoos laten zetten. Wat ze nog meer voor baanbrekends hebben? Je kunt er graffiti spuiten. Of insecten eten. Dingen slopen. Ja, oké. Dat is wel leuk. Net als vuurspuwen. Dat is stiekem ook wel tof-ish.
Dus mocht je nog één ding in je leven willen doen? Bezoek dan dit festival. Na deze bijzondere dag kun je vredig naar huis. Je leven is nu immer af. Je emmerlijst is afgestreept, helemaal perfect. Ga je NIET? Succes dat met je saaie leventje. Want je hoelahoept nu. Of je hoelahoept nooit. #lifegoals
Check ook deze trailer nog even. Er is vuur. Er zijn bellen. Er is klinisch studio geluid. En er zijn dansende mensen in het donker. #voortelache

Meer over:

, , , ,