Logo 3 op Reis
Dit is een archiefsite. Ga voor actuele content naar www.3opreis.nl

3 vette festivals in het buitenland

12-06-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
237 keer bekeken
  •  
Thumb_werkbestand-goeie
Wat is fijner dan een reis combineren met een festival? Juist. Niks. Check daarom hieronder 3 festivals in juli die jij gegarandeerd wil meemaken!  

Underwater Music Festival, USA
7 juli 2018
Nergens anders ter wereld krijg je de kans om onderwater te rocken op de soundtrack van ‘The Little Mermaid’. Dit onderwaterfestival bevindt zich in het Amerikaanse koraalrif Looe Key. Het concert bestaat uit een vooraf geselecteerde radio-afspeellijst. Deze afspeellijst bestaat uit nummers met een oceaanthema. Denk aan ‘Yellow Submarine’ van The Beatles. Deze muziek wordt gestreamd via waterdichte luidsprekers. Honderden duikers en snorkelaars zwemmen rondom die boxen om op te gaan in de muziek. Hoe dat eruitziet? Nou, zo. 

Pohoda Festival, Slowakije
5 t/m 7 juli 2018
Ieder jaar dient het voormalige vliegveld van Trenčín als thuisbasis voor dit festival. Op Pohoda Festival wordt je trommelvlies drie dagen lang geprikkeld door rock-, pop- en dancemuziek. Silent disco verslaafd? Dan hoort deze sowieso op jouw bucketlist. Enne... voor de echte muziekliefhebbers kent Pohoda Festival geen slaap. De DJ's draaien gaan namelijk 24/7 door. En jij dus ook. 
Week2
Trænafestivalen, Noorwegen
6 t/m 9 juli 2018
Staat Noorwegen op je verlanglijst vanwege de enorme fjorden en kleurrijke vissersdorpen? Maar ben je ook niet vies van een lekker feest? Dan ben je in Træna op het juiste adres! In het oudste vissersdorp van Noorwegen vind je in juli namelijk het Trænafestivalen. Tijdens dit vierdaagse muziekfestival luister je vooral naar Noorse en Zweedse artiesten. Word je hier niet warm van? Geniet dan van de ruige natuur in combinatie met de betoverende middernachtzon. Kortom: jouw zintuigen draaien hier gegarandeerd overuren.
foto2
Dit festival combineren met de fjorden van Noorwegen? Check dan deze roadtrip!
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke achter-de-schermen anekdotes en een flinke dosis (duurzame) reisinspiratie.