BNNVARA
Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

De hoogtepunten van First Dates

17 jan 2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
109 keer bekeken
stilll
First Dates seizoen vijf: het zit erop, het is klaar. Terwijl wij een mistletoe boven je bakkes hangen, kan jij smullen van de vier allerbeste hoogtepunten van First Dates. Van spelen met je date zijn slang tot op de vrouw af vertellen dat je haar zou doen.
Oh en eh… durf je zelf de stap te wagen? Of je vader, moeder, eenzame opa of oma, buurvrouw of buurman? We zoeken nog dates in alle leeftijdscategorieën. Liefde is voor iedereen! Dus, doe even mailen naar firstdates@bnnvara.nl .
1 ~ ‘Zei ik dat zojuist?’
Reptiel-Boy gaat op date met rockchick Dawn. Als Boy rustig vertelt over zijn reptielen, kan Dawn het niet laten…
2 ~ Jan de chanterpanter
Jan is 79, maar éigenlijk gewoon een twintiger in de bloei van zijn leven. Een paar jaar geleden had hij nog iedere week een date. Dat werd hem niet helemaal, dus nam hij twee kleintjes in huis.  
3 ~ Prinses met de poetsdoek
Het meest besproken dit seizoen was Pascalle: onze eigen prinses met de poetsdoek. Ze houdt van hard werken, valt op ijdele bad boys, maar waar ze iedere ochtend wakker mee wil worden…
4 ~ ‘Bakje bij je slijm?’
Mark is 24 en horecaondernemer, hij gaat op date samen met fotografe Kelly van 26. Mark steekt zijn heerlijke complimentjes voor Kelly niet bepaald onder stoelen of banken. 
Terwijl wij de reptielen eten geven, de mistletoe opruimen en de kerstbomen aftuigen kan jij het hele seizoen hier terugkijken óf je aanmelden, via firstdates@bnnvara.nl . Dan beloven we snel weer bij je terug te zijn!

Meer over:

tips, daten, flirten, awkward

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar