Logo ANNE+
In het tweede seizoen van ANNE+ zien we Anne worstelen met het volwassen leven. Want hoe doe je dat nou: vrienden, werk en relaties balanceren?

Over ANNE+

Anne+_afbeelding_prepr

Seizoen 1


ANNE+ vertelt het verhaal van de lesbische twintiger Anne (Hanna van Vliet) die in Amsterdam woont en studeert. Het eerste seizoen bestaat uit een zesdelige webserie en elke aflevering is ongeveer 10-15 minuten lang. In iedere aflevering staat er een andere liefdesrelatie van Anne centraal. We volgen haar ontwikkeling voor vier jaar lang, nemen een kijkje in haar turbulente liefdesleven, leren haar vrienden kennen en ontdekken hoe verschillende relaties haar hebben gevormd tot de persoon die ze nu is.

Het eerste seizoen van ANNE+ is geselecteerd voor het toonaangevende Tribeca Film Festival in New York en zal ook te zien zijn op de INPUT Conferentie 2019 in Bangkok. Eerder was de serie al geselecteerd voor de short form competitie van het internationale festival Series Mania in Frankrijk en ging het volledige eerste seizoen in première tijdens het Nederlands Filmfestival.

Seizoen 2

ANNE+ is terug! In het eerste seizoen zagen we hoe de lesbische twintiger Anne terugblikt op haar turbulente leven tijdens haar studententijd en hoe diverse meisjes en relaties haar hebben gevormd tot de persoon die zij nu is. In het tweede seizoen zien we Anne worstelen met het volwassen leven. Want hoe doe je dat nou: vrienden, werk en relaties balanceren? 
ANNE+ is een initiatief van scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux. De serie is een co-productie van BNNVARA en Rachel van Bommel en Suzan de Swaan van Millstreet Films.