Sfeerfoto van ANNE+
ANNE+

ANNE+

Binnenkort nieuwe afleveringen van ANNE+ bij BNNVARA op YouTube ennpo3

ANNE+ gaat over het turbulente liefdesleven van de lesbische twintiger Anne.

VOLG ONS

ANNE+

Over ANNE+

Anne+_afbeelding_prepr

Seizoen 1


ANNE+ vertelt het verhaal van de lesbische twintiger Anne (Hanna van Vliet) die in Amsterdam woont en studeert. Het eerste seizoen bestaat uit een zesdelige webserie en elke aflevering is ongeveer 10-15 minuten lang. In iedere aflevering staat er een andere liefdesrelatie van Anne centraal. We volgen haar ontwikkeling voor vier jaar lang, nemen een kijkje in haar turbulente liefdesleven, leren haar vrienden kennen en ontdekken hoe verschillende relaties haar hebben gevormd tot de persoon die ze nu is.

Het eerste seizoen van ANNE+ is geselecteerd voor het toonaangevende Tribeca Film Festival in New York en zal ook te zien zijn op de INPUT Conferentie 2019 in Bangkok. Eerder was de serie al geselecteerd voor de short form competitie van het internationale festival Series Mania in Frankrijk en ging het volledige eerste seizoen in première tijdens het Nederlands Filmfestival.

Seizoen 2 (in ontwikkeling)

De herkenbare en spraakmakende dramaserie ANNE+ krijgt na haar short form debuutseizoen op YouTube en NPO3.nl een tweede seizoen. In acht afleveringen van 25 minuten keert hoofdrolspeelster Hanna van Vliet terug als de twintiger Anne. In iedere aflevering staat, naast de liefdes- en carrièreperikelen van Anne, een stel uit haar directe omgeving centraal. Hun liefdesrelaties hebben invloed op het leven van Anne en bezorgen haar ook de nodige problemen, waar ze niet altijd even verstandig mee omgaat. Anne struikelt nog steeds door het leven in deze frisse en herkenbare serie voor iedereen. De serie is begin 2020 te zien bij BNNVARA op NPO 3.
ANNE+ is een initiatief van scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux. De serie is een co-productie van BNNVARA en Rachel van Bommel en Suzan de Swaan van Millstreet Films.
Sfeerbeeld BNNVARA programma's