Logo 3 op Reis
Dit is een archiefsite. Ga voor actuele content naar www.3opreis.nl

Win een overnachting voor twee in Amsterdam

15-06-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
amsterdam grachten nederland
Aankomend weekend al plannen? Wij hopen voor jou van niet. We geven namelijk een bed & breakfast-overnachting in Amsterdam Zuidoost weg. Voor twee personen, van aanstaande zaterdag (20 juni) op zondag (21 juni). Kans maken? We verloten de overnachting onder één van onze nieuwe nieuwsbriefabonnees. Inschrijven voor onze nieuwsbrief doe je onderaan deze pagina. Of klik hier.
De gelukkige winnaar ontvangt woensdagmiddag bericht. Let op: de winactie geldt voor twee personen uit hetzelfde huishouden. Hou daar rekening mee.
-
Overnachting én rondleiding
De B&B ZOH oftewel Bed & Breakfast Zuidoost Heesterveld is zoals de naam doet vermoeden gelegen in het zuidoostelijke deel van Amsterdam. Vanuit hier is het centrum van Amsterdam goed te bereiken. Binnen een kwartier brengt de metro je vanuit Heesterveld naar het hart van de stad. Ben je de gelukkige winnaar? Dan krijg je daar ook een gratis rondleiding van Bijlmer Tours bij, geldig voor twee personen op zaterdagmiddag. Tijdens de rondleiding wordt er een andere blik geworpen op deze woonwijk, die vaak vooral negatief in het nieuws verschijnt.
Over toffe overnachtingen in eigen land gesproken: deze Nederlandse tiny houses zijn geen slecht alternatief.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke achter-de-schermen anekdotes en een flinke dosis (duurzame) reisinspiratie.