3 op Reis

Ontsnap naar Jamaica met deze tropische Instagram Live-serie

28-04-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
247 keer bekeken
  •  
Escape to Jamaica1

© Lucky-photographer / Shutterstock.com

De zon verliet ons met Koningsdag en het eind van de quarantaine laat nog even op zich wachten. Maar niet getreurd, deze Instagram Live-serie voorziet je van een wel benodigde ontsnappingsroute naar he het tropische Jamaica
Virtueel zorgpakket
De Jamaica Tourist Board is zich bewust van de enorme behoefte van mensen in alle hoeken van de wereld om even te ontsnappen aan de realiteit. Daarom zetten ze hun Instagram-kanaal in als platform met een virtueel zorgpakket om het gemoed van mensen over de hele wereld te verlichten en te inspireren. Hoe? Door het mooiste van de Jamaicaanse cultuur met de wereld te delen. 
Escape to Jamaica
Onder de naam Escape to Jamaica publiceren ze een reeks video's die een inkijkje geven in de muziek, gastronomie, cultuur en de typische gastvrijheid van de Jamaicaanse geest. Luister naar livesets van toonaangevende dj’s, krijg kookles van vooraanstaande chefs of volg een training op het zonnige balkon van een eersteklas personal trainer. Allemaal in die onmiskenbare Jamaicaanse stijl.
De Jamaica Tourist Board hoopt dat de serie kan dienen als toevluchtsoord voor iedereen die even naar de tropen wil ontsnappen. Wanneer de tijd rijp is zullen reizigers weer verwelkomd worden op Jamaica. Tot dan proberen ze de hartslag van de aarde – de nieuw geadopteerde titel van het land – bij mensen thuis te laten kloppen.
Reisbehoefte nog niet bevredigd? Deze natuurwonderen zijn zelfs virtueel imponerend
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke achter-de-schermen anekdotes en een flinke dosis (duurzame) reisinspiratie.