3 op Reis

Luister naar wereldse festivalmuziek dankzij deze interactieve kaart

02-05-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
71 keer bekeken
  •  
Festivalkaart1

© Monkey Business Images / Shutterstock.com

Het uitblijven van festivals deze zomer komt ongetwijfeld hard aan. Wellicht was je Nederlandse agenda al volgeboekt, of was je juist dit jaar van plan wat festijnen over de grens op te zoeken. De producenten van het Noorse Oslo World Music Festival treuren met je mee. Om het leed iets te verlichten schakelden ze hun wereldwijde festivalvrienden in. 
"De festivalfamilie heeft een harde klap gekregen", schrijven de makers van Oslo World in Noorwegen. Maar dat muziek kan kalmeren en verbinden in een tijd van ongerustheid en isolatie weet deze gemeenschap als geen ander. Ze vroegen mondiale festivaloprichters om het beste van hun festival nog eens op een rij te zetten. 
Interactieve kaart
Door middel van deze interactieve kaart luister je daarom eenvoudig naar de crème de la crème van Womad NZ, Panama's Marcro Fest, India's Bass Camp en ga zo maar door. De muziekgenres lopen net zo uiteen als de locaties. Stap dus uit je festival comfortzone, ga op muzikaal tournee en geniet van deze speciale muziekselectie voor de reizende festivalganger. 
Verknocht aan muziek uit alle uithoeken van de wereld? Je kan ook duizenden wereldwijde radiostations beluisteren via deze site

Meer over:

tech, quarantaine, muziek
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke achter-de-schermen anekdotes en een flinke dosis (duurzame) reisinspiratie.