101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Wat hoorde je al van Jordan Wayne?

  •  
13-11-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
147 keer bekeken
  •  
Jordan Wayne 2

Tracks met Ali B, Jonna Fraser en meer

Later vanmiddag verschijnt er weer een nieuwe aflevering van de Hitmakerz-reeks van 101Barz. De vorige keer stond producer TRAPMONEYBIGGIE centraal en in het bijzonder de track ‘Saus’ van Ronnie Flex, waarop ook Winne te horen is. Ditmaal is het Jordan Wayne, getekend bij Ali B zijn SPEC, waarop ingezoomd wordt. De veelzijdige muzikant is verantwoordelijk voor de productie van de track ‘LA VIDA LOCA’ van Jonna Fraser en SBMG. Hij timmert aan de weg en dat leverde hem al een aantal pronkstukken op. Wij zetten er een aantal van onder elkaar.
Jonna Fraser – LA VIDA LOCA FT. SBMG (Prod. Jordan Wayne)
De eerste track die we uitlichten is er een die al benoemd is. Op Jonna Frasers album ‘Lion’ verscheen het nummer, waarvan ook de videoclip al werd uitgebracht. De rapper uit Zaandam werkt daarbij samen met Chivv en Henkie T van SBMG. Producer Jordan Wayne maakt in de productie van de track veel gebruik van hoge tonen.
Ali B, Ronnie Flex & Numidia – Meli Meli (Prod. Fraasie & Jordan Wayne)
Het volgende nummer ‘Meli Meli’ werd een grote hit. In een duo-productie met Fraasie verzorgde hij de beat voor de tune van zijn platenbaas Ali B en Ronnie Flex en Numidia. De viewcount van de track op YouTube staat op ruim dertien miljoen. Ook in deze track is er weinig tot geen ruimte voor duistere sounds en klinkt het dus vooral hoog.
Ali B – Bentayga (Prod. Jorden Wayne)
De derde track in de lijst is er opnieuw een van Ali B, zij platenbaas bij SPEC en TRIFECTA. Het gaat om ‘BENTAYGA’, een solotrack van Ali. Binnen een halfjaar schopte de productie van Jordan Wayne het tot ruim 3,5 miljoen weergaven op YouTube. De beat van de tune kent een wat serieuzere toon dan die van de twee voorgaande nummers, maar de kenmerkende hoge tonen blijven te horen.
Ronnie Flex – Fan ft. Famke Louise (Prod Jack $hirak, Ronnie Flex & Jordan Wayne)
Een andere artiest die graag samenwerkt met Jordan Wayne is Ronnie Flex. De rapper ging een featuring aan met Famke Louise en uiteraard moest ook daarvoor een beat aangeleverd worden. Een samenwerking tussen Jordan Wayne, Jack $hirak en Ronnie Flex zelf zorgde uiteindelijk voor de productie van deze hit. ‘Fan’ is de naam en de track staat op YouTube op een viewcount van ruim vijftien miljoen.
Mula B – Louboutin (Prod. Jordan Wayne)
Een artiest wie nog niet in deze lijst voorkwam, is Mula B. Ook voor de rapper van Wilde Westen produceerde Jordan Wayne een beat en wel voor zijn track ‘Louboutin’. De productie in combinatie met de flow van Mula creeërt een rustige vibe, maar desondanks blijven de hoge tonen in het werk van Jordan Wayne wel te horen.
Vanmiddag verschijnt de nieuwe aflevering in de 'Hitmakerz'-reeks. Jordan Wayne beter leren kennen? Check het item dan om 16:00 uur op onze kanalen!
Delen: