101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

#TBT - Lastpac

  •  
14-09-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
183 keer bekeken
  •  

De zomer is bijna voorbij. Om ons voor te bereiden op de koude dagen hebben we twee classics uit de oude doos gehaald. Voor de #TBT van deze week konden jullie kiezen tussen twee wintersessies uit 2010. De eerste keuze was Pitu Records-member Lastpac en de finalist van de Grote Prijs van Nederland in 2010: D.Lipps. De stemmen zijn geteld en de winnaar van deze week is niemand minder dan… Lastpac! De gehele sessie is vanaf nu te checken via onze kanalen. Spring 12 jaar terug in de tijd en geniet (nogmaals) van deze classic wintersessie! 

De meeste mensen kunnen Lastpac kennen van zijn appearance tijdens de Megasessie van 2012. Tijdens dit legendarische moment represent hij, samen met Kleine Viezerik, Pitu Records. De rapper heeft verder enkele singles en featurings op zijn naam staan. In 2013 is Lastpac o.a. terug te horen op de mixtape van Kleine Viezerik en Sliscobars genaamd ‘P2RIDM’ tijdens de track ‘Fuck de Troon’.

Het is niet de eerste keer dat jullie Lastpac terug willen zien bij 101BARZ. In 2020 kreeg namelijk ook zijn sessie samen met Kleine Vierzerik de meeste stemmen. De Zomersessie uit 2010 kwam toen als winnaar uit de bus tijdens de #TBT-poll.

Tegenwoordig is het aardig stil rondom Lastpac. Over de rapper valt weinig te vinden en hij is onvindbaar geworden op social media. Gelukkig kunnen jullie nu genieten van zijn solo-sessie waar hij nogmaals zijn rapkwaliteit laat horen. De gehele sessie is nu te checken via de kanalen van 101BARZ!

Meer over:

#magazine, #artikel, #tbt
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.