101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Sepa laat zien dat hij nog altijd relevant is

  •  
15-02-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1255 keer bekeken
  •  
seppie

De eeuwige strijd van sepa en de straat

Bij 101Barz wordt jong talent afgewisseld met rappers uit andere generaties. Die laten zien dat ze nog net zo relevant zijn. Zo krijg je alle kanten van de cultuur te zien. Het is ongeveer een jaar geleden dat Sepa bij ons in de studio was, en vandaag is hij terug met een nieuwe sessie. Daarom gaan we even terug in de tijd om te kijken naar wat Sepa al deed.
In 2016 dropte Sepa twee projecten, ‘Alles of Niks’ 2.0 en 2.1. Daarna was het stil rondom de Amsterdamse rapper. In 2018 kwam hij weer langs bij 101Barz in aanloop naar zijn album ‘Separaat’. Dat album kwam in september uit en bevatte 17 tracks en flink wat samenwerkingen zoals je hieronder kunt zien.
Op de cover is Sepa te zien met zijn ene helft in trainingspak, in een flink afgetakelde wijk. De ander helft van Sepa is te zien in maatpak, op een troon-achtige stoel, voor een villa met een dikke bak. De cover lijkt het leven van Sepa goed te visualiseren. Aan de ene kant is hij een bekende rapper die al jaren in de game is en veel respect heeft verdiend, en aangezien het zo goed gaat met hiphop, zou het logisch zijn als Sepa de bijbehorende rijkdommen zou kunnen innen. 
Aan de andere kant is Sepa duidelijk nog in de streets. Zijn barz en hele overkomen doen vermoeden dat de streets zo diep in Sepa zit, dat het lastig is om achter te laten. Na een periode van stilte is Sepa weer terug met zijn sessie, laten we hopen dat zijn volgende cover alleen nog maar een villa bevat, en dat hij de streets achter zich kan laten.
Delen: