101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Alle releases van Week 39

  •  
01-10-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Release Gemist - Week 39

F.I. en Kraantje Pappie droppen hun albums

Tijdens week 39 is er weer voldoende muziek uitgebracht in hiphop-Nederland. De kans is klein dat jij alles meekreeg van wat er verscheen en dus helpt 101Barz je een handje. Albums, EP's én losse tracks werden de voorbije week weer gedropt en onderstaand vind je alles terug.
Releases
Albums/EP's
F.I. – De Eerste & De Laatste (Album)
De voorbije week kwam F.I. met de release van zijn langverwachte album. De plaat kent maar liefst zeventien tracks en meerdere samenwerkingen. Onder anderen Mula B, Jonna Fraser, Murda en Feis zijn te beluisteren.
Kraantje Pappie – Daddy (Album)
Ook Kraantje Pappie liet recent weer van zich horen. De artiest kende de afgelopen jaren enkele succesvolle hits en samenwerking en brengt nu weer een album uit. 'Daddy' is de naam, waarop hij met onder anderen Bizzy, Josylvio en Sevn Alias te horen is.
Jebroer – Radikal (Duitse EP)
In eigen land en bij onze zuiderburen is Jebroer inmiddels een bekende naam, maar nu gaat de artiest zich richten op een doorbraak in Duitsland. Jebroer bracht een Duitstalige EP uit onder de naam 'Radikal'.
Gucci Ghost – Aan Tafel (EP)
Van Gucci Ghost hoorden we, ook de afgelopen weken, al vrij veel in het jaar 2018. Nu komt de rapper met een EP onder de naam 'Aan Tafel'. Zijn werk kent zeven nummers.
Jermaine Niffer - Steen Eiland (Maxi-single)
Met drie uitgebrachte nummers dropte Jermaine Niffer recent een nieuwe maxi-single. ‘Steen Eiland’ is de naam van de main-track. Daarnaast verschenen de tracks ‘M.D.M.A.’ en ‘In/Uit’.
Faberyayo & Abel - Comfy Season (EP)
'Comfy Season' betekent het eerste project van het nieuwe label 'Burning Fik'. Het betreft een gezamenlijke EP van Faberyayo en Abel en kent een uniek thema.


Losse tracks:
Rasskulz – Grind Mode
De afgelopen week kwam Rasskulz met zijn zesde werk van het jaar 2018. Na één EP en meerdere singles, dropte hij opnieuw een single. De naam is 'Grind Mode'.
Mr. Wonder – Don’t Lie FT. Marone & Kimberley Janice
Onder de naam 'Don't Lie' dropte Mr. Wonder de afgelopen week zijn derde werk van het jaar. Na eerdere singles 'All The Time' en 'Rum' verscheen nu de samenwerking met Marone en Kimberley Janice.
WNL – Feiten FT. Alex Euro
De groep WNL is na 'Calling Me' terug met nieuwe muziek. Er werd een featuring aangegaan met Alex Euro en daaruit kwam de track genaamd 'Feiten'.
SID – Timberland (Prod. Statikmusic)
De Arnhemse rapper SID bracht een jaar geleden zijn laatste tape uit en daarna werd er niet bijster veel meer van hem vernomen op muziekgebied. Nu is hij terug. Geproduceerd door Statikmusic dropt hij het nummer 'Timberland'.
CJaye – Mr. Miyagi
Ook CJaye bracht de afgelopen tijd weinig muziek uit en keert nu terug. Het betreft een solowerk onder de naam 'Mr. Miyagi.


Meer over:

#release, #magazine
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.