101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Nass zet Vlaardingen op de kaart

  •  
08-06-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
979 keer bekeken
  •  
NASS WS
De week is weer begonnen en dus maken we ons op voor nieuwe muziek. Vandaag kijken we alweer uit naar morgen, want dan droppen we een nieuwe studiosessie voor je. Veel rappers representen de grote steden van Nederland, maar deze artiest zet Vlaardingen op de kaart. We hebben het over Nass!
De oplettende volger van 101Barz zag Nass ruim een maand geleden ook al voorbijkomen op ons kanaal. Hij was het Talent van de Maand van mei en dus zetten we hem toen in de spotlight. Na het item is hij verder gegaan met waar hij goed in is: het maken van muziek. Reden genoeg dus om de rapper uit te nodigen voor een sessie en hem te tonen aan een breder publiek.
Uitgebreide uitleg behoeft Nass niet meer, want voorafgaand aan de Talent van de Maand-editie van mei lichtten we hem al uit. Toch is er iets nieuws te bespreken, want in de tussentijd dropte hij een track. Slechts een week geleden bracht de rapper van Ismo Music immers de tune ‘Sinds Klein’ uit. De track wordt goed ontvangen met al bijna een half miljoen streams sinds 29 mei.
Toch is ‘Sinds Klein’ nog lang niet zijn grootste hit. De cijfers lopen in een rap tempo op, maar om in de buurt te komen bij ‘3asses’ moet er nog een hoop gebeuren. ‘3asses’ was zijn eerste nummer en werd meteen een hit. De teller staat inmiddels bijna op 3,4 miljoen streams op Spotify en dat voor een pokoe die rechtstreeks van de straat komt.
Nass werkt hard om zijn brood te verdienen met zijn muziek. Hij is veel in de studio en op straat voor clips, maar alleen aan zijn rapinkomsten heeft hij nog niet genoeg. Daarom werkt hij er ook nog naast. Hij timmert aan de weg en is daarmee tevens hard op weg om Vlaardingen op de kaart te zetten. Met het succes dat hij nu heeft, lijkt het een kwestie van tijd voordat we Nass alleen nog maar zien rappen. Op 26 juni zet hij daarin de volgende stap, want dan brengt hij zijn eerste EP uit onder de naam 'DitIsNass'. Voordat het zover is, verwelkomen we hem morgen om 14:00 uur bij 101Barz!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.