101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Leafs en Zoë-Jadha spelen in 'Vakkenvullers'

  •  
14-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
60 keer bekeken
  •  
Vakkenvullers

De nieuwe webserie over het tienerleven van een vakkenvuller

Vanaf vandaag, woensdag 14 november, is de nieuwe webserie van de AVROTROS genaamd ‘Vakkenvullers’ van start gegaan. Het is een serie waarin de fictieve levens van vijf verschillende vakkenvullers gevolgd worden, het lot dat bijna iedere tiener te wachten staat. Er werd gekozen voor uiteenliggende personages en daarin speelt hiphop-Nederland ook haar eigen rol.
Vakkenvullers is op het YouTube-kanaal van NPO 3 te aanschouwen en is goed voor een flinke portie comedy. Van rapper Leafs zijn de skills achter de mic al gedurende langere tijd bekend, maar hij maakt in de serie ook zijn acteerdebuut. Hij is één van de vakkenvullers van wie allen verwacht wordt dat ze hard werken, maar dat vervolgens niet altijd zullen doen.
Een andere Nederlandse hiphop-artiest wiens intrede gemaakt wordt in de wereld van acteren is die van Zoë-Jadha. Net als voor Leafs is ook voor haar één van de hoofdrollen in de serie weggelegd. De naam van Zoë is vooralsnog een minder bekende dan die van Leafs, maar haar nieuwe rol in supermarkt ‘Landsuper’ kan haar naamsbekendheid de boost geven die ze nodig heeft.
Vanmiddag werden de eerste afleveringen van de serie uitgebracht op het YouTube-kanaal van NPO 3. Voor een spetterend begin werden er meteen drie afleveringen online gezet, welke elke woensdag gevolgd worden door een nieuwe. Op woensdag 19 december zal de laatste aflevering verschijnen.
Delen: