101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

IamAisha dropt een nieuwe EP & de finale van POB

  •  
07-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
aishapob

'#WhaGwaan' dropt morgen en PunchOutBattles eindigt de huidige league

IamAisha - WhaGwaan

Nog meer releases hebben we morgen op 8 december. Na de eerdere aankondigingen hebben we ook een plaat van een van de grootste vrouwelijke rappers van Nederland. IamAisha dropt namelijk haar EP ‘WhaGwaan’ onder het label Top-Notch. De EP telt 8 tracks en is voor het grootste gedeelte geproduceerd door Spanker. Ook Whiteboy, Architrackz, Benn & Paul en Soundflow staan op de credits. De featurings zijn van Adje, Dopebwoy, Equalz, F1rstman en twee keer Josylvio.

PunchOutBattles Finale 
PunchOutBattles blies jaren geleden weer leven in de Nederlandse rapscene en vulde het gat dat Spitt achterliet. Al jaren is het initiatief van Aiky en Excellent een begrip in Nederland en sommige battles genereerden tonnen views op het kanaal van Zware Jongenz. Aankomende zondag op 10 december komt de huidige league tot een eind met de finalebattle tussen Giant en Nick Vayne. Er zijn nog steeds tickets voor aankomende zondag, dus het is nog mogelijk om live bij het evenement te zijn.

Meer over:

#magazine, pob
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.