101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Hef presenteert zijn met joints gemaakte schilderij

  •  
24-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
61 keer bekeken
  •  
Hef Pockies

Een voorproefje op zijn muzikale kunstwerk 'Koud'

Rapper Hef presenteert donderdag zijn zelf geschilderde schilderij. Het kunstwerk werd niet samengesteld met een kwast als gereedschap, maar een voor de Rotterdammer meer eigen tool. Hef gebruikte 25 joints om het schilderij tot voltooiing te brengen en het resultaat daarvan is voor ieder verkrijgbaar.
Van het originele kunstwerk verschijnt slechts één exemplaar en is daarom niet voor ieder in huis te halen, maar in samenwerking met de onderbroekenwinkel ‘Pockies’ werd daarop iets bedacht. De print van het schilderij werd ook gefabriceerd als onderbroek en op de website van de winkel is die te verkrijgen. Het unieke exemplaar welke Hef maakte met zijn joints als kwasten, wordt geveild. 
‘Ik wilde iets persoonlijks maken voor de mensen, iets wat ik zelf heb gedesigned. Dat mensen, net zoals bij mijn muziek, iets kopen wat echt door mij gemaakt is’, sprak Hef in een gesprek met Pockies zelf over het proces. Een dag na het vertoon van zijn schilderij komt Hef met zijn eigen album als kunstwerk: ‘Koud’.

Meer over:

#magazine, hef
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.