101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Ginger maakt stappen

  •  
12-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
77 keer bekeken
  •  
cawefa

Mr. Probz signee Ginger kwam langs voor barz

Vanmiddag dropt de sessie van Ginger en voor degenen die zich afvragen: ‘wie is Ginger?’, helpen we je even op weg met dit artikel. Ginger deed mee aan The Voice of Holland en wist de stoelen om te draaien van o.a. Ali B en Lil Kleine. Hij deed een cover van het nummer ‘Papa / Treur Niet’ van Diggy Dex. Hoewel hij de battle ronde niet door kwam, wist hij wel meteen een contract te tekenen bij Mr.Probz’s label Left Lane Recordings .
Die auditie volgde hij snel op met de single 'Zonder Jou', die je hieronder kunt checken. 
Hoewel zijn deelname en singles recent zijn, is hij niet zomaar een nieuwkomer. Hij kwam al in de finale van De Grote Prijs Van Nederland , waarna hij ook een sessie bij ons kreeg. Hij lijkt zijn extra gewicht hebben ingeruild voor meer ervaring als artiest. Toch gooit hij het inmiddels over een andere boeg en laat hij een volwassener geluid horen. Hoewel zijn normale tunes gevoeliger zijn, kwam hij bij ons voor barz, check ’t zo om 14:00.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.