101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Get to know: Vurr Flashy

  •  
12-04-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
231 keer bekeken
  •  
Vurr Flashy 101Barz l @Lowiegraphy 2

De, van oorsprong Ghanese-artiest is al sinds 2014 bezig met tracks droppen. Afkomstig uit Amsterdam-Zuidoost, komt de 28-jarige Vurr Flashy voor zijn eerste sessie naar 101Barz. Als 'Stem van de Bijlmer' beweegt hij tegenwoordig als independent artiest en na het uitbrengen van zijn EP 'Vervloekt & Gezegend' is hij ready voor meer!

In 2014 bracht Vurr Flashy, toen nog onder de naam Vurr, zijn eerste single uit. Samen met BKO en FMG maakte hij de track ‘Pas op’. Met een bijpassende videoclip dropt 'Vurr' zijn eerste track onder record Label 'HighPaidFellas' (HPF).

Nog onder HPF brengt Vurr Flashy het nummer ‘Kim Kardashian’ uit, samen met Frenna. Het nummer is niet beschikbaar op Spotify maar wel te beluisteren op Youtube!

Na een korte stilte komt in 2018 nieuwe muziek van de Amsterdammer uit. In datzelfde jaar besluit hij dat 'Vurr' niet helemaal compleet is en besluit hij 'Flashy' aan zijn naam toe te voegen. Hij werkt regelmatig samen met YS Beats, zo ook op de track ‘We Scheuren’, geproduceerd door eerstgenoemde.

In samenwerking met FRSH dropt Vurr Flashy in datzelfde jaar een nieuwe track genaamd ‘F is niet dood’, geproduceerd door DNL Beats. Dit is inmiddels zijn meest beluisterde track.

Ik praat voor de jongens zonder stem
Vurr Flashy

In augustus 2022 dropt Vurr Flashy independent zijn eerste EP, genaamd ‘Vervloekt en Gezegend’. Op dit album staan samenwerkingen met onder anderen Blow en Young Ellens.

Komende vrijdag staat Vurr Flashy voor zijn debuut in de studio. Check het vrijdag 14.00!....

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.