101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Get to know: Rafello

  •  
07-06-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1861 keer bekeken
  •  
Raffa 101Barz '23 l @Lowiegraphy 23

De Amsterdammer was in het verleden al bekend onder de naam Raffaarlijk, waarmee hij meedeed aan de PunchOutBattles-competitie. Onder de naam Rafello heeft de artiest een ‘Talent Van De Maand’ en twee solo sessies op zijn naam staan, maar het is weer tijd voor een nieuwe. Laten we eerst even terug in de tijd duiken en kijken naar zijn discografie.

2011
In 2011 liet Rafello, toen nog als Raffaarlijk, regelmatig zijn gezicht zien bij Punch-Out battles. Uiteindelijk werd hij dankzij zijn deelname bekend bij het grote publiek. 

2012
Rafello Freestyle (2012)

2017
In 2017 deed Rotjoch een oproep naar rappers om hun beste barz uit de kast te halen. Rafello dook meteen de studio in om te laten zien hoe het moet!

2018
Tijdens de Beats by Esko-megasessie in 2018 kwam hij de studio onveilig maken met het indrukwekkende rijtje van Sevn Alias, Josylvio, MocroManiac, Adje, Jonna Fraser, Kevin, Keizer, Lauwtje, Crooks, Hef en Esko zelf. Met een uitstraling die even indrukwekkend is als zijn rap-skills brengt de Amsterdammer ruim anderhalve minuut aan rauwe rap, maar hiphop-Nederland is toe aan meer.

“Kill als ik zin heb, spit ik 400 bars en komt niemand aan de beurt”.
Rafello, Beats by Esko Megasessie

De track ‘Honkbalpoort’ brengt Rafello uit onder Van Klasse. De track bevat een verhaal zoals je ze in Nederland niet vaak hoort.

In datzelfde jaar is Rafello 'Talent vd Maand' april. 

Tijdens zijn eerste solo-sessie heeft de rapper van Van Klasse twee exclusieve beats meegenomen, maar gaat hij ook tekeer op een medley van klassieke beats.

Rafello, Snelle - Better dayz 

2019
Rafello - U Mad ft. Woenzelaar, Jermaine Niffer & Flow de Wolf (prod. Timo Beats)

2020
Rafello - Studiosessie 349

Rafello - Tiffany (prod. AK Beats)

In 2020 brengt Rafello zijn debuutalbum uit genaamd ‘Ongekroond’.

Nu is Rafello terug in de studio voor zijn derde solo-sessie. Check het vrijdag om 14.00 uur..

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.