101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Get to know: NOELL3

  •  
09-02-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
453 keer bekeken
  •  
Noell3 101Barz l @Lowiegraphy  11

De talented young queen laat haar stem horen voor de Hiphop culture. In maart was NOELL3 te zien bij ‘Next up’ en nu staat de artiest bij haar eerste Wintersessie. In deze sessie houd NOELL3 zich niet en laat haar talent spreken.

NOELL3 begon met eigen teksten op bestaande beats van rappers te schrijven en deze online te plaatsen. In 2019 released NOELL3 haar eerste track 'Big Ben' en volgde een paar maanden erna met haar tweede track 'The Best', samen met ‘Josh’.

In 2021 kwam het nummer ‘Wifey’ uit in samenwerking met CHO. In de ‘5 vragen met’ -die maandag uitkomt bij 101Barz- vertelt NOELL3 hoe deze samenwerking tot stand is gekomen. Dit blijkt de start van meerdere samenwerkingen.

In 2022 stond NOELL3 op 4 tracks van het album ‘THNX’ van CHO. Op het nummer ‘Down low’ laat NOELL3 haar stem horen in de samenwerking met CHO, Idaly, Adje, Cor, KM.

Vervolgens was de Amsterdamse te zien tijdens FunX Talent waar de artiest meerdere kanten van haarzelf heeft laten zien. Na alle rondes weet ze uiteindelijk de tweede plek op te eisen en vestigt ze haar naam.

Vrijdag zie je NOELL3 tijdens haar eerste 101Barz sessie, ben jij ready?..

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.