101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Get to know: FARAO

  •  
19-01-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
536 keer bekeken
  •  
FARAOFEED

101Barz is altijd op zoek naar de nieuwste en meest veelbelovende talenten. Eind vorig jaar brachten we een bezoekje aan Rozenburg, om kennis te maken met Brokezart. Nu hebben we weer nieuw talent die we aan jou willen voorstellen. Maak kennis met de volgende Next Up: FARAO! Leer de Amsterdammer alvast beter kennen en check aankomende woensdag om 16.00 uur zijn item op het 101Barz-kanaal.

FARAO, echte naam Mohsin Elwan, is een artiest uit Amsterdam en is van Egyptische komaf. De jonge rapper liet in juli zijn naam voor het eerst gelden in de Nederlandse Hiphop-scene met zijn release: ‘CityBoy Anthem’, geproduceerd door PAAV. FARAO toont gelijk zijn energie en laat zien unieke flow horen in de bijhorende videoclip.

Via TikTok geeft FARAO een preview van zijn volgende single, waarin het nummer ‘Shik Shak Shok’ van Hassan Abou Seoud in een nieuw jasje wordt gestoken. De video wist in een korte tijd veel weergaves te genereren met ondertussen 800.000+ views op de teller. In september volgt de release van deze track, geproduceerd door SLB.

De remix wordt zowel in Nederland als in het buitenland goed ontvangen en zorgt voor de nodige views/streams. In november gooit FARAO de volgende preview van zijn nieuwste track via TikTok. Ook met deze video weet de rapper viraal te gaan: de TikTok is op dit moment meer dan 1.6 miljoen keer bekeken. Zijn derde track ‘In Zuid’ werd in december uitgebracht. NAMAGA is verantwoordelijk voor de productie van de track.

In 2022 heeft FARAO zichzelf geïntroduceerd aan het publiek en laat zien één van de beloftes te zijn voor het komende jaar. De rapper werkt hard aan zijn muziek en hoopt de scene naar een nieuw niveau te tillen.

Aankomende woensdag om 16.00 reist 101Barz af naar Amsterdam om kennis te maken met de volgende Next-Up: FARAO.

Delen: