101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Get to know: Anu-D

  •  
25-01-2024
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
216 keer bekeken
  •  
Anu-d � 101 barz @shotssbylucy-30

De Amsterdamse rapper Anu-D heeft al veel op zijn naam staan. Anu-D begon ooit met het muziek maken nadat hij op 12-jarige leeftijd voor het eerst in aanraking kwam met het genre waar wij allemaal zoveel van houden: hiphop. De geboren Amsterdammer besloot vervolgens om samen met een vriend van hem te gaan schrijven en op te gaan nemen. Toen hij dat vervolgens ging verspreiden onder de mensen bleek er ineens ontzettend veel vraag te zijn voor de muziek van de getalenteerde rapper. Die reactie van zijn fans motiveerde hem vervolgens om er vol voor te gaan. 

In 2008 was Anu-D ‘Talent van de Week’. In het item nam hij 101Barz mee naar de plek waar hij is opgegroeid, de Aalbersestraat in Amsterdam West. Hij vertelde over zijn Marrokkaanse en Surinaamse Roots, laat weten zijn eigen tracks te mixen en eigen video’s te maken. Datzelfde jaar zette hij ook zijn eigen bedrijf ‘Trust Nobody productions’ op. Als independent is Anu-D altijd al bezig en heeft inmiddels als independent een flinke discografie opgebouwd.

Het is onmogelijk om Anu-D’s gehele discografie te behandelen. Hij heeft meer dan negen albums op zijn naam staan en daarnaast nog losse tracks. Ook is hij meermaals langs geweest bij 101Barz. Vrijdag is het weer zo ver, maar eerst nemen we je mee terug naar alle keren hiervoor.

Wintersessie 2011

Lentesessie 2012

Studiosessie 202 (2012)

Zomersessie 2016

Studiosessie 282 (2018)

Aanstaande vrijdag is het weer zover! Anu-D komt weer met een heleboel vuur langs bij Rotjoch in de Studiosessie. Vrijdag om 14.00 uur online op het 101Barz kanaal!

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.