101Barz

Alle video's van Week 45

  •  
13-11-2018
  •  
leestijd 5 minuten
  •  
JoeyAK HUTS

'Huts', Bartofso, Ares en meer

Tijdens week 45 verschenen er weer meerdere video's bij uitgebrachte tracks en jij zult ze vast en zeker niet allemaal meegekregen hebben. Wij zochten alle clips van de voorbije week bij elkaar en zetten deze onder elkaar.
The Blockparty & Esko – Huts FT. JoeyAK, Young Ellens, Chivv & Mouad Locos
De track werd al enige tijd aangekondigd, maar vrijdag was het zover. De release van ‘Huts’, het nummer van The Blockparty, Esko, JoeyAK, Young Ellens, Chivv en Mouad Locos vond plaats. De tune komt met een komische videoclip.
 
Bartofso – Extreem FT. Mula B & 3robi
Ook Bartofso bracht in de afgelopen tijd zijn album uit. Als onderdeel van ‘Majin Bouz’ verscheen de track ‘Extreem’ met Mula B en 3robi en daarvan verscheen nu de clip.

Ares – Closer
Een aantal weken geleden vond de release van Ares zijn album ‘Alice’ plaats. De tune ‘Closer’ was daar een van de tracks op en daarvan verscheen de voorbije week de videoclip.

Glades – Hongersnood FT. Ali B & Lijpe
Eerder ging Glades de samenwerking aan op ‘Woop Woop’ met Riffi en Ismo en nu is het tijd voor een nieuwe duo. Samen met Ali B en Lijpe verschijnt de videoclip van de track ‘Hongersnood’.

Fresku – Laatste Van Mijn Soort
De Brabantse rapper Fresku is al lang in de game en hij blijft nog enigszins bezig. In 2018 was er weinig te horen van de artiest, maar hij is terug met een emotionele track. ‘Laatste Van Mijn Soort’ is de naam.

Latifah – Self Love
Een tijd geleden vond de release plaats van Latifahs ‘J’ai Déconné’ en dat bleek een grote hit. Nu is ze terug met een solotrack, genaamd ‘Self Love’.

Henkie T – Moven
Henkie T, onderdeel van SBMG, is bezig met zijn eerste solowerk. Recent verscheen de track ‘4 Donnies’ en nu volgt een nieuwe. ‘Moven’ is de naam, op een productie van Monsif.

Massief – Betalen FT. Vic9
Massief werd onlangs getekend bij Avalon Music en daarbij dropt hij nu zijn eerste track plus videoclip. In samenwerking met Vic9 kwam hij tot de track ‘Betalen’.

Mennoboomin – Als Jij Eens Wist FT. Russo
Mennoboomin blijft bezig. Vrij recent kwam zijn EP ‘Ruby’ uit en van de track ‘Als Jij Eens Wist’ verscheen de voorbije week de videoclip. De track is in samenwerking met Russo.

Kempi – Bendishon FT. Mason
Good old Kempi nam op Curacao zijn EP ‘Curasaus’ op en daarvan verscheen afgelopen week de tweede single. Nadat eerder titeltrack ‘CuraSaus’ uitkwam, is het nu de beurt aan de tune plus videoclip ‘Bendishon’, in samenwerking met Mason.

Riffi – Kingkong
De afgelopen week kwam Riffi zijn EP ‘Andere Planeet’ uit. Kort voor de release dropte hij al de tweede single van zijn werk, genaamd ‘Kingkong’. Bij de track werd tevens een videoclip gedropt.

Afro Bros & Justicetoch – Pussywet FT. Lina Ice
Een kleine twee weken geleden vond de release van het album ‘Game of Bros’ uit van de Afro Bros en nu verschijnt ook een clip. ‘Pussywet’ werd verfilmd, de featuring met Lina Ice.

Maximilli – Sap/Tatta Shmoney
Maximilli dropte de voorbije week drie nieuwe tracks en twee daarvan zijn nu terug te horen in één video. De namen van de tunes zijn ‘Sap’ en ‘Tatta Shmoney’.


Chip Charlez – Type
Rapper Chip Charlez keert terug met nieuwe muziek. Niet lang geleden verscheen zijn EP ‘DeFocus’, maar hij blijft bezig. Hij kwam de voorbije week met de track plus video ‘Type’.

Jack – Trapjack
Onlangs tekende Jack bij het label Rotterdam Airlines en daarbij verscheen vorige week zijn eerste single onder hun hoede. De naam is ‘Trapjack’ en daarvan kwam ook meteen de videoclip.

Skinto – Day & Night
Van Skinto was een tijdje niet veel te horen op muzikaal vlak, maar vorige week kwam hij met nieuw werk. Eerst verscheen enkel de track ‘Day & Night’, maar later in de week dropte hij daarvan ook de clip.

Quessswho – I Know
Quessswho, voormalig Talent van de Maand bij 101Barz, dropte vorige week haar eerste eigen plaat genaamd ‘11’. Een van de nummers die daarop te horen was, was ‘I Know’ en daarvan dropte de artiest ook de clip.

Gian – Hennessy
De rappers Johnny Ray en Eddie Dukan vormen samen de groep Gian en als duo brachten ze de voorbije week hun eerste track uit. Hennessy is de naam en daarvan werd ook meteen de videoclip gedropt door de heren.

Cedje – Race
Eerder dit jaar bracht Cedje zijn EP ‘In Een Setup’ de wereld in en nu was het tijd voor een nieuwe video. Van het nummer ‘Race’ besloot hij die te maken.

Joost – Chubby
Extravagante rappers Joost en Donnie brachten onlangs hun gezamenlijke werk ‘Man van Marketing’ uit, maar eerstgenoemde zit niet stil. Joost dropte de track al van ‘Chubby’ en daarbij komt nu ook de bijbehorende videoclip.

Talvin – No Worries
Het duurde na ‘Sideways’ even voordat er weer nieuwe muziek uitkwam van Talvin, maar de afgelopen week was het weer zover. ‘No Worries’ is de naam van de nieuwe track van de artiest.

Fosa YG – Wok
Fosa YG had zijn aandeel op de Smib-tape, maar daarbij laat hij het niet zitten. Vorige week keerde hij terug met een solotrack, genaamd ‘Wok’. Ook de videoclip verscheen.

Wolf – Push FT. Gianski
Rapper Wolf keert terug met nieuwe muziek. Hij ging de samenwerking aan met Gianski en daaruit kwam de track ‘Push’, waarbij beide heren ook de videoclip al opnamen.
 
Nunski Savage – Probleem
Van Nunski Savage hoorden we op muzikaal vlak eventjes niets, maar hij is terug met muziek. Hij dropte de voorbije week namelijk de videoclip van zijn track ‘Probleem’.

Mr. Weazly – 5 Minutes
Ook Arnhemmer Mr. Weazly kwam vorige week met een nieuwe videoclip. Bij de track ‘5 Minutes’ werd een clip geschoten.

Zoë-Jadha – Barz
Ter ere van haar verjaardag kwam ook Zoë-Jadha met nieuwe muziek van haar kant. Op haar birthday dropte ze de video van ‘Barz’.

Meer over:

#video, #magazine
Delen: