101Barz

Alle video's van Week 43

  •  
30-10-2018
  •  
leestijd 5 minuten
  •  
Boef Speciaal

Droppen Frenna en Boef de volgende hit?

Tijdens week 43 verschenen er weer meerdere video's bij uitgebrachte tracks en jij zult ze vast en zeker niet allemaal meegekregen hebben. Wij zochten alle clips van de voorbije week bij elkaar en zetten deze onder elkaar.
Frenna, Boef & DJ Madam Julie – Speciaal
Voor een nieuwe single zijn Frenna en Boef een samenwerking met elkaar aangegaan en dat staat bijna garant voor een hit. Madam Julie voegde zich nog bij het tweetal en met z’n drieën kwamen zij tot ‘Speciaal’.
3robi – Dix Millions De Dollars FT. Lacrim (Prod. Yassinebeats)
De volgende samenwerking betreft een opvallende. 3robi werkt samen met de Franse rapper Lacrim op de track ‘Dix Millions de Dollars’. YassineBeats produceerde het nummer. 3robi is momenteel bezig met zijn ‘Jonge Jongen Naar De Top’-project.
$hirak – Fils de Pute FT. Mula B
$hirak blijft bezig met het maken van muziek. Terwijl zijn productie ‘Miljonair’ tot een hit uitgroeide, was zijn eigen single alweer onderweg. Samen met Mula B maakte hij de track ‘Fils de Pute’.
Jermaine Niffer – Parkeerplaats FT. Tabitha
Na zijn ‘Steen Eiland’-EP blijft Jermaine Niffer niet stilzitten. Hij zocht Tabitha op om samen aan het nummer ‘Parkeerplaats’ te werken. Esko produceerde de track.
Architrackz, Donavey, Enver & Damaru – Mooi Misi
Op dit moment is Architrackz actief bezig met de productie van zijn komende album ‘Zorg & Hoop’. De plaat is vernoemd naar de plaats van zijn herkomst uit Suriname. Er zullen op het album dan ook samenwerkingen plaatsvinden met Surinaamse artiesten. De afgelopen week verscheen onder de naam ‘Mooi Misi’ alvast de eerste single en daarbij werd direct een videoclip losgelaten.
Afro Bros & Finest Sno – Push FT. Kalibwoy & Darr3n
De Afro Bros-heren zijn weer terug met een Nederlandse track. Ze gingen een samenwerking aan met Finest Sno, Kalibwoy en Darr3n en daaruit kwam de song ‘Push’.
BKO – Veel Stacks
Er staat een album genaamd ‘Masterplan’ in de wacht van BKO, maar daarvoor moet nog even geduld opgebracht worden. De voorbije week bracht hij met ‘Veel Stacks’ alvast een voorproefje.
Jacin Trill – Me Wave (Prod. 808Milli)
Niet lang geleden verscheen Jacin Trill zijn werk ‘Jacin’ en nu is het tijd voor een videoclip ervan. ‘Me Wave’ werd geclipt en die verscheen de voorbije week.
Johnson – Maneuver FT. Cry (Prod. Jiri11)
De volgende track staat voornamelijk op het conto van ANBU. Johnson werkt samen met Cry op een beat van Jiri11 en daaruit kwam het nummer ‘Maneuver’.
D.SEL – Paper Gemaakt FT. Hef (Prod. Architrackz)
Voor de track ‘Paper Gemaakt’, geproduceerd door Architrackz, schakelde rapper D.SEL Hef in. De twee schoten er meteen een videoclip bij en ook die is nu te bekijken.
Willem – Houten Pak
Willem, de helft van the Opposites, keerde vorige week terug in de scene. Met zijn soloalbum ‘Man In Nood’ is hij terug van weggeweest en ook clipte hij meteen een song. ‘Houten Pak’ is de naam.
Riffi – Alles Verloren
Van Riffi verscheen eerder dit jaar juist al een nieuwe plaat, namelijk zijn EP ‘Ademnoot’. Hij bleef echter niet stilzitten en dus verscheen nu een nieuwe single. ‘Alles Verloren’ is de naam van de track plus videoclip.
Killer Kamal – Natuur (Prod. Teemong)
Geproduceerd door Teemong kwam ook Killer Kamal de afgelopen week met een nieuwe track met bijbehorende video. ‘Natuur’ is de naam en is na ‘Mug’ met Pietje Bell zijn eerste release.
Johnny Sellah X Sellwin – AMK
Johnny Sella hen Sellwin hebben de smaak te pakken samen. Onlangs brachten ze een gezamenlijke ‘ZeZe’-remix en nu volgt een losse song. ‘AMK’ is de naam van de volgende door de heren uitgebrachte track.
Bryan MG – Waard Bent (Prod. Yung Felix)
Onlangs bracht Bryan MG zijn EP ‘MGSEASON’ ui en nu is het tijd om tracks te clippen. Ditmaal betreft het het nummer ‘Waard Bent’, welke is geproduceerd door Yung Felix.
Lana – On Fleek FT. 808Milli
Uiteraard kan een vrouwelijke artiest niet ontbreken in deze lijst en daarvoor zorgt Lana. Ze ging een samenwerking aan met producer 808Millie en daaruit kwam de track plus video ‘On Fleek’.
Rey Tranquilo – Positief
Als Talent van de Maand september kwam Rey Tranquilo onlangs al langs op de kanalen van 101Barz. Nu zet de artiest door en kwam hij vorige week met een nieuwe track, waarbij ook een videoclip werd geschoten. ‘Positief’ is de naam.
Amigo & James 3allel – Gang Shit
Amigo en James 3allel, beiden actief bij SOB Music, besloten samen de studio in te gaan voor een track. Om het werk af te maken, schoten ze er ook een clip bij en de uitkomst daarvan heet ‘Gang Shit’.
Fabz Pi – Pluto
Fabz Pi bracht eerder in 2018 zijn tien tracks tellende EP ‘Life of Pi’ uit en daarvan verscheen deze week een nieuwe video bij een track. ‘Pluto’ is de naam.
Nivi – Ultra Instinct
Op het muzikale gebied bleef het de laatste tijd behoorlijk stil rondom NIVI. Eerder in 2018 dropte hij nog de ‘Taste Freestyle’, maar daarna werd er amper tot niets meer uitgebracht. Hij is nu terug met een track plus video onder de naam ‘Ultra Instinct’.
Joshua J – Cold Wine
Eerder dit jaar was Joshua J al actief met het uitbrengen van zijn EP ‘Forbidden Fruits’ en kortgeleden volgde hij met zijn single ‘Cold Wine’. De voorbije week kwam de video erbij uit.


Lo-Bo – Cocaïna FT. Harry Mellow
Lo-Bo is weer vrij en meteen actief op muzikaal gebied. In samenwerking met Harry Mellow dropte hij de voorbije week de track ‘Cocaïna, welke hij zelf produceerde. 
McGyver – 4Real FT. DJ Foxx
Ook McGyver maakt zich op voor de release van zijn nieuwe album. Van zijn werk ‘Madmatic’ liet hij eerder de track ‘G:nesis’ al los en de voorbije week was het tijd voor de volgende. ‘4Real’ kwam uit in samenwerking met DJ Foxx en daarbij verscheen ook een clip.
Issairo X Tyrell X Roya2Faces – Stadion
Issairo en Tyrell besloten een samenwerking aan te gaan met rapper en voetballer Roya2Faces. De voor Royston Drenthe toepasselijk naam van de track ‘Stadion’ was de uitkomst daarvan.
Rasta G – Zakken
Het volgende nummer is er een van Rasta G. In het teken van Halloween bracht hij het nummer ‘Zakken’ inclusief videoclip uit.
DFG – Bosbrand
Aanstaande vrijdag verschijnt er een nieuw project van DFG, ‘Kwijt’. De heren uit Zwolle dropten de voorbije week alweer de tweede single van de plaat, genaamd ‘Bosbrand’.

Meer over:

#video, #magazine
Delen: