101Barz

Alle releases van Week 7

  •  
19-02-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
dsvs

Met o.a. Gil & Megas, Cash City, Ness en Fresku.

Gil & Megas – Het Gaat Beter
Na hun EP ‘Juice’ heeft het duo Gil & Megas hun nieuwe EP ‘Het Gaat Beter’ online gezet. Het Tilburgse duo geeft morgen ook een releaseparty in poppodium 013 in Tilburg, waar ze vandaan komen.
Cash City – We Don’t Talk 2 Much
Alle Cash City artiesten zijn op de plaat te horen. Het project telt 12 tracks en featurings van Louivos, Xony, Kalibwoy, Navi en meer. Check het hieronder.
Miggs De Bruijn - Lange Weg Korte Lont
De rapper uit Eindhoven heeft zijn nieuwe EP 'Lange Weg Korte Long' online gezet. Hij heeft samenwerkingen met o.a. RBDJAN. De EP telt 7 tracks en is hieronder te beluisteren.
Sondy – Intro
Sondy dropt zijn maxi single ‘Intro’. Een track met Kaascouse, een met Logisch en een solotrack. Beluister het hieronder. 
NESS – Ziek Ft. Freez & Kaascouse
NESS is nog steeds hard aan het werk voor zijn aankomende EP. Hij werkt weer samen met Kaascouse voor de track ‘Ziek’. Daarnaast staat niemand minder dan Freez van Fakkelteit ook op de track. Check het hier.
Sammie Sedano – Mentor
Sammie Sedano blijft muziek droppen. Na ‘Kunst’, ‘100 Man’ en ‘Snelle Jongen’, is hij vandaag terug met de track ‘Mentor’. Beluister het hier.
Kingsta – Right Direction
De rapper uit Arnhem is terug met zijn nieuwe track ‘Right Direction’. De track is ook door hem geproduceerd. Support iets.
Fresku – Moeiteloos
Fresku was te gast bij DWDD en sprak daar openhartig over de ziekte van zijn zoontje. Op de track gaat hij dieper in op het onderwerp. De track is een samenwerking met zanger Shadi. Beluister het hieronder.
Nexus – Pasta
Het was even stil rondom Nexus maar nu is hij terug met de track ‘Pasta’ beluister het hieronder.
Jairzinho – Hoofdstuk49
Jairzinho blijft actief bezig. Na zijn 101Barz en een vide met labelgenoot Dodo, dropt hij ook nog een solo single.
BOИSU -Pyrite Ft. Samādi
Check de nieuwe track hieronder.
Delen: