101Barz

Alle releases van Week 47

  •  
26-11-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Release Week 47

Werk van Frenna, BKO en meer

Tijdens week 47 is er weer voldoende muziek uitgebracht in hiphop-Nederland. De kans is klein dat jij alles meekreeg van wat er verscheen en dus helpt 101Barz je een handje. Albums, EP's én losse tracks werden de voorbije week weer gedropt en onderstaand vind je alles terug.
Albums/EP's
Frenna – Francis (Album)
Na enige tijd was het vorige week tijd voor de release van Frenna zijn twee soloalbum. De eerste verscheen in 2016 onder de naam ‘Geen Oog Dichtgedaan’ en het vervolg daarop heet ‘Francis’. De plaat telt veertien uiteenlopende tunes met samenwerking met o.a. Josylvio, Boef en Bløf.

BKO – Masterplan (Deluxe) (Album, zeven nieuwe tracks)
Kortgeleden kwam BKO met zijn album ‘Masterplan’. De plaat telde toen zeven tracks, maar dat bleek nog niet genoeg voor de rapper. Afgelopen week dropte hij de deluxe versie van het album, waarop nog eens zeven tracks toegevoegd werden.

Josbros – Headshot José (EP)
Ook Josbros kwam vorige week met een nieuw project. De naam ervan is ‘Headshot José’ en telt een aantal van drie tracks.

Donii – 1 Tweetjes (EP)
Niet lang geleden verscheen Donii zijn videoclip van ‘Window Shopper’ nog, maar de man blijft bezig. Het was de aanzet tot het uitbrengen van een EP, wat vorige week gebeurde. De naam van het werk luidt ‘1 Tweetjes’ en kent na ‘Window Shopper’ nog twee tunes.

Adis – Belofte Maakt Schuld (EP)
De laatste EP in het rijtje komt van de kant van Adis. De rapper ging samenwerkingen aan met Niko en Mastah-D en kwam zo tot ‘Belofte Maakt Schuld’, zijn vijf tracks tellende werk.
Losse tracks

Kraantje Pappie – Zij Doet Me Denken FT. Mick Spek
Good old Kraantje Pappie blijft druk. Vorige week dropte hij ‘Arbeidersklasse Pt. II’, met een kleine verwijzing naar 101Barz, en nu is het tijd voor de volgende track. In samenwerking met Mick Spek verscheen ‘Zij Doet Me Denken’.

Sam J’taime – Blacka Money
Rapper Sam J’taime blijft actief in 2018. De artiest dropte al meerdere losse singles en daarbij ook zijn album ‘Niet Van Paris II’. Afgelopen week was het weer raak met een nieuwe single, genaamd ‘Blacka Money’.

Jairzinho & Snelle – Zegen
Beide heren dropten recent nog hun eigen tracks, maar Jairzinho en Snelle besloten nu samen te gaan werken. De uitkomst daarvan was de tune ‘Zegen’.

Kalibwoy – Bruk It Down
Kortgeleden tekende Kalibwoy bij het label Sony Music en de eerste release aldaar is nu een feit. ‘Bruk It Down’ is de naam van de track.

NAVI – Laat Dat
Na samenwerkingen keerde NAVI afgelopen week terug met een solotrack. ‘Laat Dat’ is de naam van zijn eerste werk na ‘Suïcide’.

Harry Femer – Verkeerds Gedaan
Het is alweer even geleden dat Harry Femer zijn EP ‘College Girls’ uitbracht, maar de rapper is nu terug. Ditmaal komt hij met een gevoelige track, genaamd ‘Verkeerds Gedaan’.

Sebio – Niet Gegund
De afgelopen week kwam Sebio met zijn vijfde uitgebrachte werk van het jaar. Na eerder ‘Gang Is Fam’, ‘Bittersweet’, ‘Achter in De Klas’ en ‘Flu & Tip’, verscheen nu ‘Niet Gegund’.

SID – Soso Borsu
Rapper SID keeps going. Van de artiest verschijnt elke week wel een nieuwe track en zo ook ditmaal. ‘Sosu Borsu’ is de naam van zijn nieuwste tune.


Vinci & Tiewai – Goud
De volgende track betreft een nieuwe samenwerking . Vinci en Tiewai besloten samen de studio in te gaan en kwamen daar niet met lege handen uit. ‘Goud’ is de naam van de tune die de heren samen maakten.

Meer over:

#release, #magazine
Delen: