101Barz

Alle releases van Week 45

  •  
12-11-2018
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Alle release van Week 45

De Jeugd, Infected en BKO brengen hun platen

Tijdens week 45 is er weer voldoende muziek uitgebracht in hiphop-Nederland. De kans is klein dat jij alles meekreeg van wat er verscheen en dus helpt 101Barz je een handje. Albums, EP's én losse tracks werden de voorbije week weer gedropt en onderstaand vind je alles terug.
Albums/EP's
BKO – Masterplan (Album)
Na eerder zijn album ‘Stretch’ uitgebracht te hebben in 2017, volgt er ook een nieuw album in 2018. Zijn werk, luisterend naar de naam ‘Masterplan’ telt zeven tracks in samenwerking met onder anderen Eves Laurent en Frsh.

De Jeugd van Tegenwoordig – Anders (Album)
De Jeugd van Tegenwoordig zijn al langer in de game. Al in 2008 brachten zij hun eerste album uit en de voorbije week dropte alweer de zevende. ‘Anders’ is de naam, met featurings met onder anderen Ronnie Flex.

Steen, EZG & Steff – Infected (Album)
Van de mannen van Infected Records, Steen, EZG en Steff, dropte afgelopen vrijdag hun studiosessie. Op dezelfde dag echter, verscheen ook hun gezamenlijke album: ‘Infected’.

Seffelinie – Storing (Album)
De laatste tijd was Seffelinie enkel en alleen te horen op singles, maar nu verschijnt ook weer een album. ‘Storing’ is de naam, waarop hij te horen is met namen als Lijpe en BKO.

Laksida – Anders (Album)
Ook Laksida was de laatste tijd enkel en alleen te horen op singles. De afgelopen week verscheen echter een album, waarop hij geen featurings toeliet.
Bokoedro – Greatest Hits Of 2035 (Album)
Met zowel EP’s als singles was Bokoedro in 2018 al behoorlijk actief. Nu echter, dropt ook hij een album. De naam is ‘Greatest Hits of 2035’.


Jasha Rudge – Wolf (Album)
Jasha Rudge was in 2018 nog niet bijzonder actief. Met enkel drie singles werd het voor de artiest weer tijd om van zich te laten horen en dat gebeurde de voorbije week dan ook goed. Er verscheen een album onder de naam ‘Wolf’.

Riffi – Andere Planeet (EP)
In 2018 was er van Riffi al een hoop muziek te horen. Hij dropte al zijn album ‘Ademnoot’ en daarnaast nog tal van singles. De voorbije week verscheen zijn tweede album van het jaar: ‘Andere Planeet’.

Quessswho – 11 (EP)
Tijdens oktober van het vorige jaar was Quessswho nog het Talent van de Maand van 101Barz. Na een aantal singles naderhand was het vorige week tijd voor haar eerste EP ‘11’.

Anu-D – Mektab (EP)
Anu-D dropte tijdens het huidige jaar al drie trapes en de afgelopen week was het alweer tijd voor de vierde. Na zijn ‘Waterman 2’-EP verscheen nu ‘Mektab’, welke acht tracks telt.

Desmond Read – Puur (EP)
Niet lang geleden vond de release van Desmond Read zijn EP ‘Balans’ plaats. Nu bleek het alweer tijd voor een nieuwe plaat, ditmaal in samenwerking met producer Fonziii Herbs en onder de naam ‘Puur’.

Rimon – Bbygirl Focu$ (EP)
De uit Amsterdam afkomstige Rimon is zowel in als buiten Nederland bezig met haar carrière en daaruit volgde afgelopen week een EP. ‘Bbygirl Focu$’ is de naam.


Losse tracks

Young Ellens, Josylvio, Kevin & BKO – Señorita
Young Ellens, Josylvio, Kevin en BKO konden de afgelopen week niet achterblijven in het droppen van singles. Eerstgenoemde was onder andere al te horen op ‘Huts’, maar ook ‘Señorita’ verscheen.

Paul Sinha – Ey Ey Ey FT. Frenna
Na ‘De Laatste’, ‘Like That’ en ‘Voor Wie’ is de Paul Sinha terug met een nieuwe single. In samenwerking met Frenna dropte hij de track ‘Ey Ey Ey’.

DØS – Geen L’s FT. Crooks
DØS, onderdeel van Kaascouse zijn label ‘Jatog’ is terug met nieuwe muziek. In samenwerking met Crooks verscheen nu de track ‘Geen L’s’.

Kempi – Voor Jou
Good old Kempi is druk bezig met zijn Kempi College en kortgeleden verscheen daarvan ook het album. Nu is de rapper terug met een eigen single, ‘Voor Jou’.

SID – Eigen Taki
De laatste weken blijft SID terug te vinden in het lijstje van de nieuwste releases. Twee weken geleden was het ‘Nonchalant’ en deze week was het tijd voor ‘Eigen Taki’.

Ness – Collabo FT. Don Ella
Ness, rapper uit Zwolle, is terug met een nieuwe track. Hij werkt samen met Don Ella, de artiestennaam van voetballer Eljero Elia, op het nummer ‘Collabo’ R.

R.Kay – Rebound Chick
Van R.Kay verschijnt de afgelopen tijd niet veel meer op muzikaal gebied, maar de voorbije week wel. ‘Rebound Chick’ was de tweede single die hij in 2018 uitbracht.

Hayleewine -  Zevenachttien Freestyle FT. Desmond Read & Servinio
In samenwerking met Desmond Read bracht Hayleewine vorige week een nieuwe single uit. ‘Zevenachttien’ is de naam. 

Jerra Nelo – Rise Up FT. Jowy Rosé
Eerder was Jerra Nelo samen met Hydro te horen op ‘Slow Wine’ en nu is het de beurt aan een samenwerking met Jowy Rosé. ‘Rise Up’ is de naam van de single.

Innecent – Dripgang
Na zijn EP ‘INNE’ en zijn single ‘Balenciaga’ werd het weer tijd voor nieuwe muziek. Hij bracht de voorbije week een solotrack uit onder de naam ‘Dripgang’.

Meer over:

#release, #magazine
Delen: