101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Alle releases van Week 4

  •  
28-01-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Rel wk 4

Hef, Winne & Feis en meer

Tijdens Week 4 van 2019 is er weer nieuwe muziek uitgebracht in hiphop-Nederland. De kans is klein dat jij alles meekreeg van wat er verscheen en dus helpt 101Barz je een handje. Albums, EP's én losse tracks werden de voorbije week weer gedropt en onderstaand vind je alles terug.
Hef – Koud (Album)
Vorige week was de week van Hef. Hij kondigde het al even geleden aan, maar nu was het de tijd voor de release van zijn nieuwste album. Normaal gesproken komen zijn werken vooral naar buiten in december, maar de naam ‘Koud’ past dit jaar ook prima bij januari. Op het album zijn veertien tracks terug te vinden.

Kid de Blits – Iglesias (Album)
Ook Kid de Blits bracht tijdens de afgelopen week zijn nieuwste album uit. De naam ervan is ‘Iglesias’ en daarop zijn samenwerkingen terug te vinden met onder anderen Bokoesam en Jacin Trill.

Djahboy – Grindmode (EP)
In samenwerking met de Afrobros en Trobeats hoorde je Djahboy twee weken geleden nog op de track ‘Pacul’, maar zelf schakelde hij ook door. Vorige week namelijk, dropte hij een nieuwe EP onder de naam ‘Grindmode’ en die is nu te checken!

Kevtendencies – Earth Elite (EP)
D I V I N E W I N D was de naam van Kevtendencies’ zijn vorige EP, maar de afgelopen week was het tijd voor de volgende. ‘Earth Elite’ is ditmaal de naam en daarop zijn acht verschillende tunes terug te vinden.
Losse tracks

Feis & Winne – Dankbaar
De volgende track is er een met een diepere lading. Op 1 januari kwam het nieuws naar buiten dat Feis op vreselijke wijze om het leven kwam, iets wat als vanzelfsprekend hard aankwam bij onder anderen Winne. In samenspraak met Feis’ moeder besloot Winne de afgelopen week de track ‘Dankbaar’ uit te brengen, waarop hij samenwerkte met Feis.

Latifah – Kijk Ze Nu Dan
Ook Latifah verschijnt in de release-lijst van deze week. Het laatste wat we van haar hoorden was de gevoelige track ‘Papa’, maar nu is het tijd voor ‘Kijk Ze Nu Dan’. Op die track, geproduceerd door Whiteboy, is ze solo te horen.

Beckie – Lenig FT. Crooks
Beckie start het jaar 2019 met een spraakmakende samenwerking. In 2018 werkte ze al eens samen met Mario Cash op de track ‘Kom Me Testen’, en nu is het tijd voor Crooks. Samen met hem sprong ze op de track ‘Lenig’.
 
Ness – Zwolle
Vanuit Zwolle volgde er vorige week ook nieuwe muziek. Het was de veelbelovende Ness die verder aan de weg timmerde en kwam met de tune ‘Zwolle’.

Spacekees – Just Right
Good old Spacekees bracht de laatste tijd weinig muziek uit, maar ook hij keerde vorige week terug met een nieuwe track: ‘Just Right’. Het was zijn eerste release in 2019 en wie weet is het de start van meer nieuws.

Matarr – Cake Up FT. Tj
De volgende track is er een van een andere ervaren rapper in de game: Matarr. Hij besloot een samenwerking aan te gaan met Tj en daaruit kwam de tune ‘Cake Up’.

K1D – Regular
De laatste muziek van K1D kwam uit in december en ook in januari pakt hij door. Na ‘K1DS WORLD’ was het vorige week tijd voor de track ‘Regular’.

LenBulls – Open Dak FT. Rashark
Ook voor Lenbulls is 2019 inmiddels begonnen op muzikaal vlak. De laatste uitgebrachte single in 2018 was ‘12345’ en het nieuwe jaar trapt hij af met ‘Open Dak’. Het betreft een samenwerking met Rashark.

Meer over:

#releases, #magazine
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.