Logo Zembla
Onafhankelijke onderzoeksjournalistiek

Reactie ONVZ

06-11-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
68 keer bekeken
  •  
reactie-onvz
U meldt dat in uw uitzending twee mensen aan het woord komen die door ONVZ zouden zijn afgewezen voor een aanvullende verzekering. Wij willen benadrukken dat niet kan worden gesteld dat deze mensen niet welkom zijn voor een aanvullende verzekering bij ONVZ.

ONVZ heeft namelijk 3 aanvullende verzekeringen (Startfit, Extrafit en Benfit) die zonder enige vorm van selectie (via gezondheidsvragen) aangeboden worden. Deze pakketten zijn qua inhoud vergelijkbaar met de meeste aanvullende verzekeringen die in de markt door andere zorgverzekeraars worden geleverd. Daarnaast hebben wij drie excellente pakketten (Optifit, Topfit en Superfit). Deze kennen een veel uitgebreidere dekking en zijn aanmerkelijk ruimer dan wat in de markt van aanvullende verzekeringen gebruikelijk is (bijvoorbeeld uitgebreide alternatieve geneeswijzen, buitenlandzorg, epilatie, brillen, kinderopvang, e.d.).

Zie ook onderstaande grafiek voor de positionering van onze aanvullende verzekeringen.
Het is mogelijk dat de persoon waarmee u heeft gesproken is geweigerd voor deze zeer uitgebreide pakketten, wat onverlet laat dat de betrokkenen zonder meer op onze andere aanvullende pakketten verzekerd hadden kunnen worden.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de Zembla-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze onthullende journalistiek.