Voor een klein prijsje kerstpullen shoppen voor het goede doel

14-12-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
182 keer bekeken
  •  
ww-kerstwinkel

Iedereen die voor een zacht prijsje kerstversiering zoekt is bij de Kerstkringloopwinkel in Eindhoven aan het goede adres. Met een aankoop bij de kringloopwinkel steun je ook nog eens een goed doel. 

De decembermaanden kunnen best wel in de papieren lopen. En als je krap bij kas zit, is het dan vaak geen optie om nieuwe kerstversiering aan te schaffen. Kringloopwinkels als de pop-up Kerstkringloopwinkel in Eindhoven maken het makkelijker om voor een klein bedrag tóch een hoop kerstsfeer in huis te halen.

Daar help je niet alleen jezelf mee, maar steun je in de kringloop van Team Lekker Belangrijk in winkelcentrum WoensXL ook gelijk een goed doel mee. Met behulp van sponsoren zijn veel kosten van de winkel namelijk gedekt. Het pand krijgen ze bijvoorbeeld gratis van een vastgoedbedrijf, maar ook energie hoeven ze niet te betalen. ,,Het enige wat we zelf moeten betalen zijn wat schroeven, tape, plankjes om de boel te kunnen repareren. En de kosten voor opslag, bank en verzekering. Bijna de hele omzet gaat naar de goede doelen", legt Walther Hoeijmans uit. Het geld dat de pop-up kringloop ophaalt, gaat uiteindelijk naar het KWF, het Longfonds en de Eik, een centrum voor mensen met en na kanker. 

Wil je dit initiatief steunen? De kerstspullen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus de pop-up winkel is vooral op zoek naar kerstspullen. Tot 24 december is de winkel open en kunnen spullen langs gebracht worden tussen 10.00 en 17.00 uur. 

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.