Sfeerfoto van Vuurzee

Vuurzee

Was te zien bij BNNVARA opnpo3

In een Nederlandse stranddorp verdwijnt de 16-jarige Yasmin, wat veel stof doet opwaaien.
Vuurzee

Over Vuurzee

fire-403657_960_720
Seizoen 1

Een badplaats wordt opgeschrikt door de verdwijning van de 16-jarige Yasmin. Sander, haar vriend, lijkt iets met de zaak te maken te hebben. De families van Sander en Yasmin reageren geschokt. Wat is er tussen Sander en Yasmin voorgevallen die nacht? Is haar vader minder tolerant dan hij lijkt? Wat heeft haar ziekelijk jaloerse vriendin Merel met haar verdwijning te maken? Welke rol speelt het pornofilmpje dat Yasmin, Merel en Sonja liever geheim houden? Wie houdt er nog meer iets achter? Pijnlijke geheimen en oude conflicten worden opgerakeld. De verhoudingen tussen de families van Yasmin en Sander komen op scherp te staan. Ook het dorp raakt meer en meer ontwricht.


Tegen de achtergrond van de speurtocht naar Yasmin komen de verborgen kanten van de hoofdpersonen onontkoombaar aan de oppervlakte. Niets blijkt wat het leek. En al die tijd is de grote vraag: wat is er met Yasmin gebeurd?
Seizoen 2

De raadselachtige verdwijning van Yasmin is opgelost. De stofwolken in Boedzand lijken net weer enigszins op te trekken als er een verbijsterend bericht binnenkomt: de officier van justitie kan de verkrachtingszaak tegen Peer niet rond krijgen en seponeert. Peer komt vrij.


De familie Aslan is ten diepste verontwaardigd. Hoe kan het dat de verkrachter van Yasmin op vrije voeten komt? Ook Peers vrouw Kristel en zijn zoon Sander kunnen het bijna niet geloven. De avond dat Peer vrijkomt blijkt het huis van Kristel plotseling in lichterlaaie te staan. Als Kristel en Sonja zich op het nippertje nog weten te redden, blijkt Sander er niet te zijn. Bevindt hij zich nog in de vuurzee?


Als er nog meer branden volgen, grijpt de angst snel om zich heen. Geruchten en verdachtmakingen verhitten de gemoederen. Wie zit er achter de branden en waarom? En heeft het iets te maken met het geheim dat Yasmin bij zich blijkt te dragen?

Vuurzee zag je bij BNNVARA op NPO 3.