Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Zet je tuin te kijk

  •  
06-03-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Tuin_te_kijk_met_uik.jpg
Welke eigenaren van Tuinreservaten in de omgeving Arnhem, Oosterbeek en Velp willen hun tuin te kijk zetten in het weekend van 13 tot 15 juni? De Stichting Oase  en Vroege Vogels Tuinreservaten willen deze tuinbezitters de gelegenheid geven hun tuinen aan elkaar en aan andere geïnteresseerden te laten zien en kennis en ervaring uit te wisselen.
 
Een van de doelstellingen van de Stichting Oase is het verbeteren van de  kwaliteit van natuurrijke tuinen door onderlinge uitwisseling en laagdrempelige excursies. De Tuinreservaten van Vroege Vogels lenen zich bij uitstek voor dit initiatief.  Er is gekozen voor Arnhem en directe omgeving met zijn prachtige parken. Ook deze parken en openbare natuurrijke tuinen doen mee, inclusief speelnatuur, stadslandbouw en stadse natuurontwikkelingsgebieden als Meinderswijk.
De deelnemers aan dit weekend krijgen de kans de tuinen en parken op eigen gelegenheid te bezoeken aan de hand van een speciaal daarvoor gemaakt gidsje met kaartjes en beschrijvingen, maar er worden ook een aantal begeleide excursies aangeboden,  per fiets of lopend.
In Arnhem en omgeving liggen ongeveer 70 Vroege Vogels Tuinreservaten. Daar zijn vast tuinen bij die de moeite van het bezoeken waard zijn en waarvan de eigenaren graag deel zouden willen nemen aan dit weekend.
Doe mee, en toon je groene paradijs aan anderen.
Meld je aan bij Vroege Vogels Tuinreservaten!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.