Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Zelf Geschoten gaat door_12_02_2015

  •  
18-08-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Jonge-bever_foto_03.jpg

© Fotograaf: henkholt

Dinsdag 1 september is Zelf Geschoten terug op tv, vol nieuwe, door jullie zelf gedraaide filmpjes. Tot die tijd gaat deze populaire rubriek gewoon door op internet.
Dus… zie je iets opmerkelijks of moois scharrelen, kruipen of vliegen? Schroom niet om je natuurbeelden in te sturen en vermeld er bij wat we zien, waar en wanneer de beelden zijn gemaakt en wie het bijzondere moment heeft vastgelegd. Wie weet zie je jouw beelden terug op tv of op onze website!
Voorbeeld van een Zelf Geschoten filmpje:  Een jong bevertje is net wakker geworden en knabbelt op zijn gemak zijn ontbijtje op. En tja, als je dan per ongeluk in het water valt, dan kun je ook meteen maar even lekker een stukje zwemmen. Fred Broekhuizen filmde deze jonge bever te Vuren.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.