Vroege Vogels

Zelf Geschoten gaat door_02_12_2014

  •  
02-12-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Aalscholver_1_door_kanjer.jpg

© Aalscholver door kanjer

De komende afleveringen maakt Vroege Vogels TV plaats voor een driedelige serie over de wadden: over zout, zand en zee. Zelf Geschoten past daar helaas niet in, maar niet getreurd want Zelf Geschoten gaat gewoon de hele winter door op onze website en na de jaarwisseling tonen we de opvallendste of mooiste filmpjes weer in de uitzendingen.
Dus… zie je iets opmerkelijks of moois scharrelen, kruipen of vliegen? Schroom niet om je natuurbeelden in te sturen en vermeld er bij wat we zien, waar en wanneer de beelden zijn gemaakt en wie het bijzondere moment heeft vastgelegd, en wie weet zie je jouw beelden terug op tv of op onze website!
Zoals deze week het filmpje van Mathijs Herremans: "Ik was vandaag (28-11-2014) gaan wandelen in het Schuitwater in Lottum. Toen wij de auto parkeerden bij de visvijver zag ik gelijk een aalscholver wegvliegen. In dit gebied zijn ze niet vaak gezien, dat heb ik gezien via waarneming.nl. In een boom zaten er wel drie. Ik ben na de wandeling nog gaan kijken of ze er weer zaten. Nee! Maar er vloog er wel een over. Geluk! Daar heb ik een filmpje van. Hij ging weer in de boom zitten."
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.