Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Zeehond op het menu ...

  •  
14-01-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Een workshop 'naaien met zeehondenbont' en kookexperimenten met zeehondenkarbonade. Het zijn twee van de activiteiten die de stichting Mediamatic organiseert tijdens de tentoonstelling 'Bardot Proviant Klub'. Met deze activiteiten willen de kunstenaars Anya van Lit en Joost Bottema niet zozeer zeehondenproducten promoten, ze willen de bezoekers vooral laten nadenken over onze eigen rookworsten en andere producten uit de bioindustrie. Slagen ze in die opzet? Om dat te onderzoeken zijn we met Claudia Linsen, directeur van Bont voor Dieren naar de Proviant Klub gegaan.
Informatie over de Bardot Proviant Klub (openingstijden etc) is te vinden op de website van mediamatic
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.