Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

WK ligfietsen 5 en 6 juni

  •  
03-06-2004
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Fallback image for card
De Nederlandse Ligfietsvereniging en de Fietsersbond organiseren op 5 en 6 juni het fietsevenement Cycle Vison. U kunt dan op de RDW-baan in Lelystad kennismaken met een groot aantal bijzondere fietsen. Tegelijkertijd wordt het WK Ligfietsen gehouden.
Cycle Vision is dit jaar uitgebreid met nieuwe en bijzondere fietsen, zoals de vliegende ligfiets Flyke en de hoge fietsen. Verder zijn er probeerparcoursen voor volwassenen en kinderen, worden er lezingen gehouden en is er een beurs waar fabrikanten van ligfiets aanwezig zijn.


WK ligfietsen


Voor het eerst sinds 1985 wordt het WK Ligfietsen weer in Nederland gehouden. Aan de start zullen waarschijnlijk ruim 250 rijders verschijnen. Er rijden niet allen ligfietsen mee, maar ook handbikes, roeifietsen en buikliggers. De snelheden kunnen oplopen tot 80 km/u!
Meer informatie over Cyclo Vision en het WK ligfietsen
Bron: ANWB
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.