Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Winnaar Slimwoner spouwmuurisolatie bekend

  •  
06-04-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
slimwoner_01.jpg
Paul en Jeanette Thomas uit het Brabantse Vlijmen worden Slimwoner. Zij zijn de winnaars van de gratis spouwmuurisolatie van Natuur & Milieu op www.slimwoner.nl.  De gratis isolatie is verloot onder alle Vroege Vogels die zich in de week na de uitzending op 23 februari hebben aangemeld om hun spouwmuur te laten isoleren. Paul Thomas: “Ik heb nog nooit eerder in mijn leven zo’n telefoontje gehad, ik ben er heel blij mee!”
Natuur & Milieu wil zoveel mogelijk Nederlanders laten profiteren van de voordelen van spouwmuurisolatie en is daarom een collectieve inkoopactie voor spouwmuurisolatie gestart. De spouwmuur isoleren is een gemakkelijke manier van energie besparen. Je bespaart namelijk al snel een dikke  €200 per jaar op je energierekening, elk jaar weer. In 20 jaar is dat al opgelopen tot zo’n €5.000.
Wil je weten of je huis geschikt is voor spouwmuurisolatie? Doe dan nu de isolatiecheck . De actie loopt nog tot en met 13 april. Kijk op de website voor meer informatie.
Slimwoner
Zorgeloze oplossingen voor comfortabel wonen. Dat is in het kort de campagne Slimwoner van Natuur & Milieu. Om de paar maanden kunnen mensen inschrijven op een aantrekkelijk aanbod voor verdere energiebesparing. Dat kan het isoleren van de woning zijn, een zuinig elektrisch apparaat aanschaffen of voordelig kiezen voor LED-verlichting.
Bron: Natuur en milieu
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.